1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2017 19:58

Στο βάθρο οι Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου

Με την τρίτη θέση στην Ελλάδα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley οι Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου

Στον μικρό τελικό των γυναικών στον Άγιο Νικόλαο πήραν «άτυπη» ρεβάνς από τις Ματιάδη, Μολδοβανίδη για την χθεσινή τους ήττα, επικρατώντας με 2-0 (21-10, 21-14) και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

«Η χρονιά έκλεισε θετικά»

«Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Είχαμε ένα στραβοπάτημα χθες, ήμασταν πιεσμένες χωρίς να υπάρχει λόγος γιατί δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Στεναχωρεθήκαμε εκεί αλλά βρήκαμε την δύναμη και καταφέραμε να περάσουμε το εμπόδιο των Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και φτάσαμε στον ημιτελικό. Εκεί χάσαμε από το μεγάλο φαβορί. Στον μικρό τελικό μπήκαμε δυνατά και είμαστε πολύ χαρούμενες που ανεβήκαμε στο βάθρο» είπε η Δήμητρα Μαναβή με την συμπαίκτρια της Αλίκη Σπηλιωτοπούλου να τονίζει από την πλευρά της:

«Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένες. Πέρυσι δεν είχα την ανάλογη πορεία και είναι σημαντικό που σε κάθε τουρνουά ήμασταν στο βάθρο. Αυτό το τριήμερο είχε μία μεγαλύτερη πίεση, είχαμε την προσδοκία να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μας οδήγησε στην ήττα χθες. Η χρονιά έκλεισε καλά, είμαστε στο βάθρο και συνεχίζουμε τώρα για διεθνείς διοργανώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.