Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-07-2017 21:41

Νιώπας, Παπαδημητρίου και Καντιώτης, Τσαλικιάν στα ημιτελικά

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην παραλία «Άμμος» του Αγίου Νικολάου οι Νιώπας, Παπαδημητρίου θα βρεθούν αύριο στον ημιτελικό του τελικού τουρνουά Masters του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας λύγισαν μετά από 39 λεπτά τους Βασίλη και Άγγελο Μανδηλάρη με 2-0 (21-16, 21-18) και έκλεισαν ραντεβού για την τετράδα. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, ωστόσο η εμπειρία των Νιώπα, Παπαδημητρίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Τα αδέρφια από την Χαλκίδα ωστόσο θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία αύριο για να βρεθούν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε αύριο το ίδιο δυναμικά, δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη (σ.σ. Νιώπα) που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι» δήλωσε ο «Τεό» με τον Δημήτρη Νιώπα να συμπληρώνει: «Βελτιωθήκαμε σε σχέση με το πρώτο μας παιχνίδι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Τώρα λίγη ξεκούραση για να ετοιμαστούμε για τον αυριανό ημιτελικό».

Στη τετράδα του Agios Nikolaos Final βρέθηκαν και οι Γιώργος Καντιώτης, Ατάμ Τσαλικιάν. Λόγω αδιαθεσίας του αθλητή Βασίλη Κωστόπουλου, η ομάδα του με τον Γιώργο Κοτσιλιάνο δεν μπόρεσε να κατέβει στον προημιτελικό και έτσι οι Καντιώτης, Τσαλικιάν προκρίθηκαν στον αυριανό ημιτελικό. Ωστόσο Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος θα έχουν αύριο μία δεύτερη ευκαιρία στο ταμπλό ηττημένων.

Αύριο το πρωί θα παίξουν για τις δύο θέσεις στα ημιτελικά οι Ευγενίδης/Κιμπλ με τους Κοτσιλιάνο/Κωστόπουλο και τα αδέρφια Μανδηλάρη με τους Κογκαλίδη/Πολυχρονιάδη, με τους τελευταίους να δηλώνουν: «Η νίκη επί των Καπίρη, Βολουδάκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Αύριο είναι μία άλλη μέρα, ελπίζουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα και να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο στην διοργάνωση».

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.