1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2017 15:27

Μαρούλης: «Μου έχει λείψει ο... βασιλιάς του καλοκαιριού»

Θεατής στις κερκίδες στον Άγιο Νικόλαο είναι ο Θάνος Μαρούλης και παρακολουθεί τους αγώνες του τελικού τουρνουά Masters, παρέα με τα δύο του ανίψια.
Ο έμπειρος πασαδόρος με καταγωγή από την Ιεράπετρα, βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη και δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή του ελληνικού Beach Volley. Ο Θάνος παλιός πρωταθλητής στην κατηγορία Junior και νικητής αρκετών τουρνουά Masters, μίλησε στο volleyball.gr για την διοργάνωση στον Άγιο Νικόλαο, τονίζοντας πως υπάρχει η... σκέψη να επιστρέψει στην άμμο από την επόμενη σεζόν, εφόσον οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

«Το beach volley στην Κρήτη είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Χαίρομαι πολύ που συνδυάζοντας τις διακοπές μου, έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Είμαι από την Ιεράπετρα και δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή την διοργάνωση, ήρθα να δω φίλους, αθλητές και να στηρίξω το τουρνουά. Στεναχωριέμαι λίγο που δεν έγινε πιο παλιά ένα τέτοιο event όσο ήμουν στην άμμο αθλητής γιατί ήθελα και εγώ ένα τουρνουά στον τόπο μου».

Βλέποντας τους αγώνες το... μικρόβιο της άμμου επέστρεψε στον Θάνο και τον έβαλε σε σκέψεις όσον αφορά την επιστροφή του στο beach volley.

«Σίγουρα μου λείπει. Ένιωσα λίγο το... μικρόβιο να επιστρέφει. Βλέπω ότι γίνεται ένα restart σε όλο το κομμάτι του beach volley με την καινούργια διοίκηση και την επιστροφή κάποιων ανθρώπων που έχουν την γνώση και την τεχνογνωσία. Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε, τουλάχιστον υπάρχει η τεχνογνωσία. Δεν νοείται καλοκαίρι να μην μπορούμε να στηρίξουμε τον βασιλιά του καλοκαιριού. Υπάρχει η σκέψη την επόμενη χρονιά αναλόγως πως είναι τα πράγματα να ενεργοποιηθώ και πάλι στην άμμο, γιατί η αλήθεια είναι ότι μου λείπει».

Κλείνοντας ο Μαρούλης δήλωσε χαρούμενος που μία τόσο μεγάλη διοργάνωση πραγματοποιείται στον τόπο του και ευχήθηκε και τα επόμενα χρόνια να γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις.

«Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι θα γίνει το τελικό τουρνουά στον Άγιο Νικόλαο. Συνήθως γινόταν σε πιο παραδοσιακά μέρη. Είναι πολύ θετικό αυτό και από την στιγμή που ο Δήμος πήρε την τελική εκδήλωση αυτό σημαίνει ότι υπάρχει όρεξη, υπάρχει πάθος από τους ανθρώπους της περιοχής. Είναι μία πολύ καλή αρχή για να γίνουν και άλλα τουρνουά τέτοια στην Κρήτη γιατί παραλίες υπάρχουν, μέρη όμορφα, ο κόσμος είναι φιλόξενος και μία μεγάλη διοργάνωση είναι πάντα ευπρόσδεκτη εδώ. Ελπίζω να μην είναι ένα... πυροτέχνημα και να διατηρηθεί στην Κρήτη και φυσικά στον Άγιο Νικόλαο που είναι ένα όμορφο γραφικό μέρος που μπορεί να προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.