1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-07-2017 23:54

Σκληρές μάχες για την πρόκριση στο ταμπλό του Αντιρρίου

Λίγο πριν αλλάξει η μέρα, υπό το φως του φεγγαριού, των προβολέων και της φωτισμένης γέφυρας του Ρίου, ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά του 3ου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που φιλοξενείται στην παραλία Αντιρρίου.
Με την πρόκριση των Βλαχοστάθη / Σαλαβασίδη συμπληρώθηκε το καρέ των ομάδων με... άρωμα Πάτρας που θα είναι στο κεντρικό ταμπλό των ανδρών του Antirrion Masters. Την πόλη που βρίσκεται στην απέναντι όχθη από το Αντίρριο θα εκπροσωπήσουν επίσης οι Κοτσιλιάνος / Κωστόπουλος, Γεωργακόπουλος / Ντόντης και Αγγελόπουλος / Θεοφάνης.

Οι Βλαχοστάθης / Σαλαβασίδης πήραν την πιο δραματική πρόκριση της βραδιάς, με 2-1 (21-16, 23-25, 15-08) κόντρα στους Ρόζη / Περρή, σε ένα ματς που διήρκησε σχεδόν 1,5 ώρα. Το τελευταίο εισιτήριο από τα προκριματικά πήραν οι Βουλκίδης / Κουρτίδης με το 2-0 (21-17, 23-21) επί των Βλαχάκη / Δανιά. Από νωρίς είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση οι Ευγενίδης / Κιμπλ και τα αδέρφια Μανδηλάρη. Το κεντρικό ταμπλό των ανδρών θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10 το πρωί.

Στις γυναίκες το τελευταίο εισιτήριο κρίθηκε επίσης, στο τάι μπρέικ, με τις Βομβύλα / Χατζηδημητρίου να πανηγυρίζουν επί των Μάλεσιτς Ε. / Μάλεσιτς Λ. με 2-1 (21-18, 14-21, 15-12). Την πρόκριση πήραν νωρίτερα οι Αποστολάκη / Γιαννακοπούλου (2-0 σετ τις Μαραθοκαμπίτου / Χάνα), οι Καπόλου / Σακελλαρίδη (2-1 σετ τις Καραγκούνη / Κουρτίδου) και οι Καζάκου / Καράκου (2-0 σετ τις Ζούρου / Κατσίκα). Το κεντρικό ταμπλό των γυναικών θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10 το πρωί.

Στις εγκαταστάσεις στην παραλία Αντιρρίου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Παναγιώτης Λουκόπουλος.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.