1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2013 22:32

Ζαλμάς: «Οι προκλήσεις και οι τελικοί συνεχίζονται»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την έκβαση της αναμέτρησης με τον Φοίνικα παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, ο οποίος μάλιστα δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα του αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια. 

 

«Θεωρώ πως έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, με εξαιρετικό θέαμα. Είχαμε μεγάλη θέληση, μας βοήθησε ο κόσμος και πήραμε τη νίκη. Παρά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Καλντέιρα, με τον οποίο δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, η εικόνα μας ήταν καλή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παπαδόπουλο, που κάλυψε επάξια το κενό του. Δείξαμε πως αξίζαμε τη 2η θέση για την οποία, παλεύαμε όλη τη σεζόν. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Παμβοχαϊκό, όμως, οι προκλήσεις και οι “τελικοί” συνεχίζονται. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να το διατηρήσουμε στους δύο πρώτους αγώνες, όπως έχουμε κάνει σε ποσοστό 90% στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Ο στόχος μας είναι πλέον η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος και πάνω σ’ αυτόν θα δουλέψουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο που και σήμερα μας βοήθησε», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Υπήρξε ένα πρόβλημα με τον Καλντέιρα, κλήθηκα από τον προπονητή μου να βοηθήσω την ομάδα και έκανα αυτό που ξέρω. Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με όμορφο θέαμα, θέλαμε πολύ τη νίκη, τα δώσαμε όλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι για την 2η θέση, που ήταν ο στόχος, αλλά από αύριο κιόλας πρέπει να συγκεντρωθούμε στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε το πλεονέκτημα, είμαστε σε καλή κατάσταση και πλέον, αυτό που θέλουμε είναι να πάμε στον τελικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.