Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
18-06-2017 23:38

Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου: «Δεν... κωλοβαρέσαμε»

Χαρούμενες μετά την κατάκτηση του τίτλου στις Σπέτσες εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους η Μαριώτα Αγγελοπούλου και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, με την Μαριώτα να κάνει... πλάκα μαζί με τον Μανώλη Ρουμελιώτη.
«Όπως μας είπε και ο κ. Ρουμελιώτης δεν... κωλοβαρέσαμε. Μπήκαμε αποφασιστικά, είχαμε πολύ καλή τακτική. Η επικοινωνία μεταξύ μας ήταν εκπληκτική, είμαστε τόσα χρόνια συμπαίκτριες αλίμονο αν δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Δώσαμε τον ρυθμό μας και θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια» είπε η Μαριώτα και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μανωλίνα που συμπλήρωσε:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, να παίζουμε καλά και να βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Μπήκαμε σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή καλά και δυναμικά. Στόχος μας ήταν να επιβάλουμε εμείς τον ρυθμό μας και αυτό το πετύχαμε. Πλέον κοιτάζουμε και τα επόμενα Masters και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

«Δεν έληξε άδικα το τουρνουά για μας»

Παρά την απώλεια της πρώτης θέσης η Δήμητρα Μαναβή και η συμπαίκτρια της Αλίκη Σπηλιωτοπούλου έμειναν ευχαριστημένες από την προσπάθεια που κατέβαλαν καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Masters2017 Spetses Wn 2nd

Πρώτη τον λόγο πήρε η Δήμητρα Μαναβή που δήλωσε: «Σίγουρα φταίει η κούραση, ήταν το 4ο παιχνίδι που παίξαμε αλλά η αντίπαλη ομάδα είναι πάρα πολύ έμπειρη. Έχει 10 μέρες που κάναμε μαζί προπόνηση, είμαστε καινούργια ομάδα και είμαστε ευχαριστημένες που φτάσαμε στον τελικό, δεν έληξε άδικα το τουρνουά για μας».

Στη συνέχεια η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου μίλησε για την συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος: «Σίγουρα θα πάμε σε άλλο ένα τουρνουά Open και φυσικά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».