1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2017 21:29

Με έφηβους, νεάνιδες ή υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολες μέρες περνάει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αφού δεν υπήρξε ούτε σήμερα το ψηφοδέλτιο που θα έσωζε τον σύλλογο από τον εξευτελισμό του Πρωτοδικείου. Εκεί οδηγείται πλέον ο Παναθηναϊκός με τον κίνδυνο να υποβιβαστούν τα ομαδικά τμήματα να είναι μεγάλος.

Μάλιστα προκάλεσε αίσθηση ότι ο απερχόμενος πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλτάκος, ζήτησε έγκριση από τη Γενική Συνέλευση να δημιουργήσει ομάδες με μηδενικό μπάτζετ.  Τόνισε μάλιστα ότι πρόθεση του είναι να κατεβάσει ο Παναθηναϊκός ομάδες εφήβων και νεανίδων στο βόλεϊ , αλλά επειδή υπάρχει ενδεχόμενο διασυρμού ή καζούρας όπως έγινε φέτος με την ομάδα πόλο, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Παπαστράτειο, προτιμότερος είναι ο υποβιβασμός.

Κι επειδή στο βόλεϊ γυναικών δεν υπάρχει πρόβλημα αν δηλωθεί η ομάδα με νεάνιδες, στο βόλεϊ ανδρών πρέπει να παρθεί άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, αλλά τα χρέη δεν θα το επιτρέψουν αν δεν βρεθεί στο άμεσο μέλλον άνθρωπος για να αναλάβει την ομάδα.

«Από αύριο όποιος θέλει μπορεί να αυτοπροταθεί στο Πρωτοδικείο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Εύχομαι καλό κουράγιο σε όποιον το τολμήσει. Εγώ έχω μιλήσει πάρα πολύ τους δύο τελευταίους μήνες. Εύχομαι ό.τι καλύτερο για τον Σύλλογο, αν και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και Σεπτέμβρη. Δεν αρκεί ένα άτομο προφανώς πρέπει να πάνε δώδεκα. Δεν είναι εύκολο αυτό. Μέχρι να οριστεί συμβούλιο παραμένουμε εμείς. Δεν μπορεί ο Σύλλογος να είναι ακέφαλος. Πρέπει να ζητήσω την έγκριση να φτιάξουμε ομάδες με μηδενικό μπάτζετ. Πάρα πολύ χαμηλού επιπέδου. Και δεν έχουν μπει τα χρήματα από την ΚΑΕ, αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι η στάση της. Μπορεί αν μπούμε πρωτοδικείο, να μπουν δεν ξέρω», είπε

Για τον λόγο που ο ίδιος και η διοίκησή του δεν συνεχίζουν το έργο τους: «Από την πρώτη ημέρα υπήρχε ενδιαφέρον του κ. Γιαννακόπουλου στις 30 Μαρτίου. Είχε έρθει ένα κύριος να ζητήσει χίλιες αιτήσεις. Εγώ είχα πει ότι προτίθεμαι να παραιτηθώ και όχι να συνεχίσω. Αν λες ότι παραιτούμαι για να συνεχίσει κάποιος άλλος, δεν συνεχίζεις. Με τη γνώση εκείνης της περιόδου ο κ. Γιαννακόπουλος θα έπαιρνε τον ΠΑΟ αλλά τώρα άλλαξε αυτό. Αν εγώ σήμερα βγω και πω ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ήθελε να μπει, έπρεπε να μείνω για να έχει διοίκηση ο ΠΑΟ . Το αμέσως επόμενο σχόλιο θα είναι ότι τα μεθόδευσες όλα και είσαι καρεκλοκένταυρος για να βγάλεις λεφτά από το Γουδή. Θεωρώ ότι έχω χαρακτήρα. Θα έρθουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που θα είναι επίσης παναθηναϊκοί στο πρωτοδικείο. Και εγώ δεν ξέρω αν υπάρχουν δώδεκα άνθρωποι να το αναλάβουν αυτό».

Στην συνέχεια μέλος του ΔΣ ανέφερε στον Δημήτρη Μπαλτάκο: «Τα νούμερα πρόεδρε δυστυχώς δεν βγαίνουν. Όταν εσύ ανέφερες ότι θες να κάνουμε ομάδες».

Με την απάντηση να δείχνει το μέγεθος του προβλήματος: «Εγώ είπα να μην κάνουμε ομάδες. Αυτή την έγκριση ζήτησα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.