Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-06-2017 17:29

Επίσημα «Ιταλίδα» η Παπαφωτίου: «Πρόκληση η Κονελιάνο»

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της Αθηνάς Παπαφωτίου από την Κονελιάνο.
Μια σπουδαία μεταγραφή για μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες πασαδόρους που διαπρέπει στο εξωτερικό. Μετά από το πρωτάθλημα που κέρδισε με τη φανέλα της Μιλούζ, η Παπαφωτίου κάνει ακόμα ένα βήμα για να παίξει βόλεϊ στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ίδια δήλωσε για τη μεταγραφή της: «Είμαι μια αθλήτρια με υψηλές φιλοδοξίες και επέλεξα την Κονελιάνο γιατί είναι μια πρόκληση για μένα. Θέλω να ανεβάσω το επίπεδο στην καριέρα μου. Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της φετινής σεζόν»

Όταν κλήθηκε να περιγράψει μόνη της την «πασαδόρο Παπαφωτίου» είπε: «Είμαι πολύ αθλητική, μου αρέσει να είμαι σταθερή και να βοηθάω τις συμπαίκτριές μου, δίνοντας τις καλύτερες «μπάλες». Γενικά μου αρέσει να παίζω γρήγορα, αλλά από την πλευρά μου πιστεύω ότι ένα σημαντικό προσόν μου είναι ότι είμαι σε θέση να προσαρμόζομαι σε οποιαδήποτε κατάσταση».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στους στόχους της με την καινούργια της ομάδα. «Όπως είπα, μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις, οπότε θα ήθελα να επαναλάβω τα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν, όταν πετύχαμε πολλά με τη Μιλούζ στη Γαλλία, και ίσως να μπορέσω κερδίσω περισσότερα με τη καινούργια μου ομάδα.

Ακόμα ρωτήθηκε αν επηρρεάστηκε από τα λόγια της Ανθής Βασιλαντωνάκη που έπαιξε στην Κονελιάνο:  «Η Ανθή μου μίλησε για την Κονελιάνο και το περιβάλλον της. Μου είπε ότι είναι  ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί της στο  Palaverde είναι φανταστική. Δεν μπορώ να περιμένω να ζήσω όλα αυτά τα συναισθήματα που μου είπε».

Για τον προπονητή της, Ντανιέλε Σανταρέλι είπε: «Είναι σαφές σε όλους, πως η Κονελιάνο δημιούργησε μία πολύ ισχυρή ομάδα, το επίπεδο των αθλητριών του ρόστερ, είναι πραγματικά πολύ υψηλό. Μαζί με τις άλλες ομάδες που ενισχύθηκαν, η Κονελιάνο κρατά ψηλά το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος σε ένα τουρνουά τόσο υψηλής ποιότητας. Μίλησα λίγο στο τηλέφωνο με τον προπονητή και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Έχω ακούσει πολλά για τον Ντανιέλε  και νομίζω ότι θα είναι όμορφο να συνεργαστώ μαζί του».

Τέλος αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ομάδα: «H Ανθή μου είπε θαυμάσια πράγματα για τον κόσμο στο Palaverde. Θέλω να ζήσω όλα αυτά τα συναισθήματα και προσωπικά. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου την προσεχή  σεζόν και ελπίζω οι οπαδοί μας  να συνεχίζουν να μας στηρίζουν, όπως ξέρω ότι έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς ως ομάδα θα κάνουμε σίγουρα το καλύτερο δυνατόν για να τους χαρίσουμε την ικανοποιήση που τους αξίζει!»