1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-06-2017 18:25

Κράτησε την Αλεξάκου ο Άρης

Ο Άρης κράτησε την 17χρονη ακραία Ευφροσύνη Αλεξάκου για την επόμενη σεζόν. Η Αλεξάκου αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο, τόσο για τον Άρη όσο και για το ελληνικό βόλεϊ. Αποκτήθηκε πέρσι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχει κατακτήσει τίτλους στις νεανίδες, ενώ είχε μια πολύ ενεργή χρονιά στην Α1 γυναικών.
Η ανακοίνωση

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ευφροσύνη Αλεξάκου, για την επόμενη χρόνια. Η Αλεξάκου αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, έχει ύψος 1.82 και είναι γεννημένη στις 26-02-2000

Η διεθνής αθλήτρια της ομάδας μας, αξίζει να σημειωθεί, πως την φετινή χρονιά, πέρα από την ενεργή συμμετοχή της στην Α1 γυναικών, αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήτος νεάνιδων, με την ομάδα μας μάλιστα να κατακτάει το πρωτάθλημα. Επίσης, αξίζει να τονίσουμε πως η Αλεξάκου ήταν η αρχηγός της Εθνικής κορασίδων στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό της Ολλανδίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.