1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2017 14:09

Κογκαλίδης: «Προλάβετε τον απόλυτο εξευτελισμό του αντρικού βόλεϊ»

Με δήλωση του μεσω Facebook, o πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ και του ΔΑΣ Δραπετσώνας τασσεται υπέρ της δημιουργίας της Pre League στους άνδρες:
«Υπάρχει καμία περίπτωση να προλάβει κάποιος τον απόλυτο εξευτελισμό και για τη φετινή χρονιά της Α2 αντρών; Ο πιθανολογούμενος χωρισμός των ομίλων του Νότου σε 7 και 8 ομάδες με τις 4 πρώτες του κάθε όμιλου να παίζουν σε νέο πρωτάθλημα 2 γύρων, αυξάνει σημαντικά τα έξοδα μετακινήσεων, χωρίς κανένα λόγο.

Η λύση είναι μία και απλή. Η ΕΟΠΕ θέλει να διεξαγάγει καθαρά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα; Αν ναι, τότε θα πρέπει να εγκρίνει τη δημιουργία της Pre League και στους άντρες - άραγε , τι νοοτροπία είναι αυτή, να γίνεται στις γυναίκες και όχι στους άντρες - με 12 ομάδες, με τις 2 ομάδες που υπολείπονται να ρωτά όλες τις επιλαχούσες ομάδες για να τη συμπληρώσει και την Α2 να τη διοργανώσει με 2 όμιλους των 12 ομάδων.

Για την επόμενη περίοδο, θα πρέπει να διοργανωθεί το αμέσως πιο κάτω πρωτάθλημα της Volley League σε 2 όμιλους των 12 ομάδων σε άντρες και γυναίκες, χωρίς καμμία άλλη κατηγρία, γιατί το να διοργανώνεις πρωτάθλημα ερασιτεχνικών ομάδων σε όμιλο από Έβρο μέχρι Κρήτη, είναι ουτοπία.

Οι 36 ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες, είναι υπεραρκετές.

Κύριοι και κυρίες προλάβετε τον απόλυτο εξευτελισμό του αντρικού βόλει.Λίγοι μείναμε. Μη μας αποτελειώσετε και εμάς».

4 σχόλια

  • Comment Link Κάποιος Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 14:35 posted by Κάποιος

    Κογκαλιδη να σε ενημερώσω ότι οι μπάλες από λευκές έχουν αλλάξει δύο φορές.... Πλήρωσε κανένα χρέος σε κάποιους.... ΑΘΛΗΤΈΣ και άσε τα υπόλοιπα

  • Comment Link Damian Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 17:46 posted by Damian

    Εκει στα Δυτικά τι γίνεται?ολα καλά?
    Beach volley θα διοργανωσουμε ή ασχολουμαστε με οργανωση αλλων ??? ή απλά θα φτασει Αυγουστος και θα λειπουν ολοι για μπανάκια?
    Σχολιαζουμε ολους τους αλλους αλλα για τα λαθη μας δαγκωνουμε την γλωσσα μας.

  • Comment Link ΕΛΕΝΑΚΙ Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 14:52 posted by ΕΛΕΝΑΚΙ

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ?ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

  • Comment Link Ισνογκουτ Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 12:13 posted by Ισνογκουτ

    Βρε Κογκαλιδη τι εγινε τα εσπασες με τα φιλαρακια σου και ξαφνικα διαπιστωσες οτι δεν ξερουν τι τους γινετε; Γιατί δεν μιλούσες νωριτερα οταν ο εταιρος φιλος σου δεν δηλωνε συμμετοχή επειδη δεν εβγαινε οικονομικά;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.