1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2017 22:45

Οι Μολδοβανίνη, Ματιάδη ξεκίνησαν με... χρυσάφι

Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο πανηγυρίζουν στο AvantGarde της Θεσσαλονίκης οι Τατιάνα Μολδοβανίδη, Βασιλική Ματιάδη. Οι δύο αθλήτριες νίκησαν σε έναν συναρπαστικό τελικό με 2-1 (11-21, 21-13, 15-11) τις Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου και ξεκίνησαν ιδανικά το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα beachvolley.
Αν και έχασαν εύκολα το πρώτο σετ, Ματιάδη και Μολδοβανίδη κατάφεραν να ισοφαρίσουν εύκολα και το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να βρεθούν στη πρώτη θέση του βάθρου.

«Χαρούμενες για το πρώτο χρυσό»

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που κερδίσαμε, είναι το πρώτο χρυσό που πανηγυρίζουμε. Παίξαμε σταθερά πολύ καλά στο τουρνουά και γενικά έχουμε δουλέψει πολύ μαζί με τους Φερνάντο Μπιλλήρη και Γιώργο Σκόλια τους οποίους και ευχαριστούμε», ήταν το αρχικό σχόλιο της Ματιάδη και συνέχισε με το επίπεδο του τουρνουά:

«Το επίπεδο δεν ήταν πολύ υψηλό η αλήθεια είναι και νομίζω είναι μία μεταβατική χρονιά στο beachvolley η φετινή. Έρχονται καινούργια παιδιά που είναι καλά δουλεμένα, κυριώς από Θεσσαλονίκη. Βέβαια άργησε να ανακοινωθεί και το τουρνουά οπότε δεν πρόλαβαν πολλές ομάδες από Αθήνα και άλλες περιοχές να έρθουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.