Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-06-2017 22:20

Στους Νιώπα, Παπαδημητρίου το πρώτο χρυσό

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιου σιρκουϊ του μπιτς βόλεϊ κατέκτησαν οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου στις εγκαταστάσεις του  Avant Garde στη Θεσσαλονίκη.
Το δίδυμο που αποτελεί και την εθνική ομάδα των ανδρών ξεκίνησε την χρονιά όπως τελείωσε την περσινή νικώντας στον τελικό τον Νίκο Κοτσιλιάνο και Βασίλη Κωστόπουλο με 2-0 (21-19, 23-21), σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στον κόσμο που βρισκόταν στις κερκίδες.

«Καλύτερο το επίπεδο»

«Σε γενικές γραμμές το επίπεδο ήταν καλύτερο από πέρυσι. Οι ομάδες είναι πιο προπονημένες, πιο δυνατές. Εμείς ξεκινήσαμε ιδανικά, όπως τελειώσαμε πέρυσι και ευελπιστούμε να είναι έτσι και στη συνέχεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Δεν είμαστε ακόμα στην κατάσταση που θέλουμε, ελπίζουμε ότι με τον καιρό θα είμαστε ακόμα καλύτεροι», είπε αρχικά στο volleyball.gr ο Θοδωρής Παπαδημητρίου ενώ για τη νίκη στον τελικό ανέφερε:

«Ο Κοτσιλιάνος με τον Κωστόπουλο είναι μία νέα ομάδα. Ο «Κότσι» είναι χρόνια στο beachvolley, ο Κωστόπουλος είναι νέος. Παίζουν πολύ καλά, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ανάποδο και σίγουρα θα βελτιωθούν όσο παίζουν μαζί».

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ