Εκτυπώστε τη σελίδα
18-01-2017 19:58

Πέρασε σαν «σίφουνας» από την Πυλαία ο Πανναξιακός, 3-0 τον Άρη

Πιο εύκολα απ'ότι περίμενε πέρασε ο Πανναξιακός από τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση ήταν εντυπωσιακή στο κλειστό της Πυλαίας και νίκησε με 3-0 τον Άρη για την 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο Πανναξιακός έδειξε ότι ξεπέρασε την ήττα από την Ηλιούπολη, πανηγύρισε την 10η νίκη του και έφτασε τους 30 βαθμούς. Ο Άρης έχασε ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από την πρώτη τετράδα και έμεινε στη 5η θέση με 20 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τη μάχη της τετράδας η ομάδα της Νάξου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα για 2.5 σετ με τον Άρη να αντιδρά προς το φινάλε του γ’ σετ.

Σ’ αυτό το σετ οι κίτρινες έκαναν κάποιες εσωτερικές αλλαγές (η Κις έπαιξε ακραία) ενώ μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ χτύπησε η Δρακουλίδου (δεν ήταν κάτι το σοβαρό) με τον Άρη να μειώνει μέχρι το 17-19, αλλά η προσπάθεια του δεν είχε συνέχεια.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 15-25, 21-25)

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου Καετάνο, Κις, Καραφουλίδου, Κελεσίδου –λ / Χίντζιου, Πήττα, Γουγούση.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Σεφεριάδου, Ξαγοραράκη.

Σολκίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Πανναξιακός ήταν πολύ καλός, ενώ εμείς ήμασταν μέτριοι κι ότι κι αν δοκιμάσαμε ο αντίπαλος μας είχε τον τρόπο να το αντιμετωπίσει».

Ρούσης: «Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

«Κάναμε μια σημαντική νίκη που μας εδραιώνει στην πρώτη τετράδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ως στόχο τη νίκη προκειμένου να ελπίζει κι αυτός. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια, πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».