1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-08-2016 23:00

Πρωταθλητές Ελλάδας οι Κανέλλος, Ιωαννίδης και Κλέπκου, Κουρτίδου

Έπεσε το απόγευμα της Κυριακής (7/8) η αυλαία της τελικής φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors U19 στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του «Sailing The Club» στο Σχινιά.


Οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας όμορφες «μάχες» στην άμμο πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια.

Με εξαιρετικό θέαμα στον τελικό των αντρών έπεσαν κορμιά και στο φινάλε οι Κανέλλος Ι./Ιωαννίδης Π. αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς επικράτησαν με ανατροπή 2-1 (21-23, 21-17, 15-12) των Κώστογλου Σ./Χατζηνικολάου Δ. που με τη σειρά τους ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Την 3η θέση κατέλαβαν οι Βολιτάκης Δ./Κόλα Α.

FinalsU19 medalsgirls1

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον τελικό των γυναικών, οι Κλέπκου Μ/Κουρτίδου Π επικράτησαν με 2-0 (22-20, 21-14) των μαχητικών Μάτιου Δ/ Πεπόνη Ο. και στέφθηκαν πρωταθήτριες ενώ την 3η θέη κατέκτησαν οι Γεωργιλά Π./Καντά Μ.

Σχετικά άρθρα

  • Συνεχίζουν στη ΧΑΝΘ Βέλλιου και Κουρτίδου
    Στην Πρι Λιγκ με την φανέλα της ΧΑΝΘ θα αγωνίζονται και του χρόνου, οι δύο ακραίες ης ομάδας, Κλαίρη Βέλλιου και Βούλη Κουρτίδου, οι οποίες ανανέωσαν με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
  • Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ η Μαρία Κλέπκου
     Την ανανέωση της συνεργασίας με την 19 χρονη ταλαντούχα ακραία, Μαρία Κλέπκου, ανακοίνωσε η διοίκση του ΠΑΟΚ που μέχρι στιγμής έχει συμφωνήσει με την διεθνή Εύα Χαντάβα ενω απέκτησε και την λίμπερο, Μαρία Μυρίδου. Η ανακοίνωση για την Κλέπκου αναφέρει:
  • Τελικά νεανίδων: Πολυτιμότερη η Σταματία Κυπαρίσση του ΠΑΟΚ (foto)
    Η ακραία του ΠΑΟΚ Σταματία Κυπαρίσση ψηφίστηκε ως MVP της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων από τους προπονητές των ομάδων και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρέθηκαν στο κλειστό της Πολίχνης.
  • Δημητριάδης, Σακόγλου γλυκάθηκαν στο τέλος με την 3η θέση
    Ο Θωμάς Δημητριάδης και ο Χάρης Σακόγλου πήραν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters 2018. Στο μικρό τελικό που ολοκληρώθηκε στην παραλία του Αγίου Νικολάου οι Δημητριάδης, Σακόγλου νίκησαν με 2-0 (21-17, 21-16) τους Παναγιώτη Ιωαννίδη, Βασίλη Κωστόπουλο και διασκέδασαν τον αποκλεισμό τους στον τελικό από ανατροπή.
  • Οι απονομές στο open της Ολυμπιάδας στην Χαλκιδική (videos)
    Οι απονομές στους νικητές στα τουρνουά γυναικών και ανδρών στο τουρνουά της κατηγορίας open που έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.