1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2016 22:32

Εύκολο 3-0 και εισιτήριο για τους «8» ο Ηρακλής

Την ανοδική του πορεία έδειξε στο Αιγίνιο ο Ηρακλής, επικρατώντας της τοπικής Νίκης με 3-0 και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου.
Ο Γηραιός με πιεστικό σερβίς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους κατορθώνοντας να πάρει σημαντικές διαφορές τις οποίες κρατούσε με άνεση. Ο Γιάννης Ορφανός εκμεταλλεύτηκε και τον σημερινό αγώνα για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες του, προστατεύοντας και τους βασικούς ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τα σετ: 0-3 (12-25, 13-25, 13-25)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Αναστασιάδης, Γεωργόπουλος, Λαμπρινός, Παπαλεξίου, Βουλκίδης, Γκορίδης / Κνάπεκ-λ, Ντουντούδης, Ματσκίδης, Κιοσσές, Γκορτζίλας.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Χατζηηλιάδης, Πέντσεφ, Πίζα, Τσολάκος, Στίγγας, Παλέντζας / Παπαδημητρίου -λ, Πιπέργιας, Μαυροβουνιώτης, Στεφανίδης, Γάτσης.

«Δεν μπήκαμε ποτέ στον ρυθμό του αγώνα»

Θανάσης Στράντζαλης: «Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος σήμερα ενώ εμείς δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Ο αντίπαλος μας επιβεβαίωσε ότι είναι σε καλή κατάσταση κι εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

«Σταθερότητα παρά τις αλλαγές»

Γιάννης Ορφανός: «Τα παιδιά έκαναν αυτό που ζήτησα, καθώς ήταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Με χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι παρά τις αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα η ομάδα έδειξε σταθερότητα».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 21:42 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    Ομαδα φοβητρο η Πετοσφαιριση 2015. Αερα περασε. Τα συγχαρητηρια μου στους ανθρωπους της ομαδας. Μας εκαναν περηφανους.....Ενταξει λεμε και καμια.... Να περασει η ωρα. Αλλωστε με τον κοντο το μουσατο και τον πολλα βαρυ τατουαζατο που μπλεξαμε μονο αυτομας σωζει γιατι η ομαδα ρε μαγκες δε σωζεται λεμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.