1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-02-2016 21:05

Πρόκριση του Παναθηναϊκού σε γεμάτο γήπεδο

Σε ένα ματς γιορτή για την Καλαμάτα, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου ανδρών. Πάνω από 1.200 άτομα είδαν το τριφύλλι να νικά την Καλαμάτα 80 με 3-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάθος και διάθεση για να συμβάλλουν στο να γίνει ένα ενδιαφέρον ματς.

Στο πρώτο σετ η Καλαμάτα μπήκε με όρεξη και προηγήθηκε με 6-4 και 8-7. Ωστόσο γρήγορα ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο (8-10). Με ένα μπλοκ του Κακαλέτρη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15-15 πριν ο Μπέλος πάρει τον πόντο για να οδηγήσει την ομάδα του στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός έδειξε εμπειρία για να πάρει μια διαφορά 3 πόντων και να την καατήσει μέχρι στο τέλος.

Παρά τη μαχητικότητα της ομάδας του Δημητρακόπουλου, ο Παναθηναϊκός έκανε... περίπατο στο δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο σετ μετέτρεψε το 12-14 σε 12-18 με τον Μανιατέα να δέχεται στην κόκκινη κάρτα έχοντας ανοίξει έναν μικρό διάλογο με την κερκίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο προπονητές έδωσαν ευκαιρία σε πολλούς παίκτες σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης άπαντες καταχειροκροτήθηκαν.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 14-25, 17-25)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Δημητρακόπουλος) : Μπουσούνης, Μανιατέας, Μάνα, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Εξαρχέας λ/, Σκαρτσίλης Γρ. λ/, Αποστολόπουλος, Βλάσσης Σκαρτσίλης Δ., Γιατράκος, Χανδρινός
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μπέλος, Πανταλέων, Μαρούλης, Γκιμαράες, Κανέλλος, Σούρδι / Πολυχρονιάδης (λ), Μπούρας (λ), Φερέιρα, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Ρούσης, Αγγελής

«Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική»

Χρήστος Δημητρακόπουλος: «Καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σε αυτόν τον αγώνα-γιορτή όμως προτεραιότητα ήταν να γεμίσει το γήπεδο και πραγματικά η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Παίξαμε πολύ σοβαρά γιατί θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που είναι πάντα κοντά μας και τον κόσμο της Καλαμάτας που ήρθε σήμερα στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.