1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2015 23:25

Συλλογή... χρυσού από τους Νιώπα, Παπαδημητρίου

Με πάνω από 500 άτομα στις κερκίδες των εγκαταστάσεων των Ματάλων, οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου συνέχισαν την… συλλογή τίτλων, κάνοντας το 3Χ3 στα φετινά τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley 2015, στα μυσταγωγικά Μάταλα!
Άνδρες έτοιμοι για όλα ήταν για ένα ακόμη τουρνουά οι Νιώπας Δ. /Παπαδημητρίου Θ. που στον μεγάλο τελικό του 3ου τουρνουά Masters, που πραγματοποιήθηκε στα Μάταλα, επικράτησαν με 2-0 σετ (21-10, 21-14) των Γιώργο Μονιάκη/Ανδρόνικο Βανδώρο σε έναν θεαματικό τελικό.

Οι… γεννημένοι για τα δύσκολα, Νιώπας/ Παπαδημήτριου, κατάφεραν να πανηγυρίσουν το 3Χ3 χωρίς να παρασυρθούν στον… πεντοζάλη του Γιώργου Μονιάκη, που είχε έξτρα κίνητρο και τον κόσμο στο πλευρό του, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στους τελικούς ανδρών και γυναικών στο 3ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί beach volley, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ στην παραλία «Λενικά» στα Μάταλα!

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, μιλώντας στο volleyball.gr σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κάναμε το 5Χ5 στο Κυρίως Ταμπλό με ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε αήττητοι στα τουρνουά Masters και παραμένουμε μέσα στον στόχο μας, που θα είναι τα τελικά στην Βεγορίτιδα την επόμενη εβδομάδα, όποτε θα είναι και το πιο δύσκολο από όλα τα Masters και θα αναδείξει τον Πρωταθλητή Ελλάδας. Από αύριο που πάμε Θεσσαλονίκη ξεκινάμε την προετοιμασία μας για την Βεγορίτιδα».

Εν συνεχεία ο «Τεό» στάθηκε στην εξαιρετική προσπάθεια που έκανε ο συμπαίκτης του, Δημήτρης Νιώπας: «Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου, τον Δημήτρη, που έκανε εξαιρετικό τουρνουά και από τον ημιτελικό μέχρι τον τελικό μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι και έπαιξε εξαιρετικά! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας από τα Μάταλα, που είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας και μας βοήθησαν να έρθουμε να αγωνιστούμε στα Μάταλα. Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε εδώ, είχε πολύ κόσμο και έγινε ένα πολύ όμορφο τουρνουά. Εύχομαι να ξαναγίνει τουρνουά σε αυτόν τον όμορφο τόπο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.