Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2015 23:21

Δεύτερο χρυσό για Μεθενίτη / Καραγκούνη στα Μάταλα

Διπλασίασαν τους τίτλους τους στα τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley για το 2015, οι Ελληνίδες διεθνείς, Πηγιάννα Μεθενίτη και Πέννυ Καραγκούνη, στο φημισμένο και αναβαθμισμένο τουρνουά των Ματάλων!
Τα… κορίτσια των λουλουδιών, αντλώντας την ενέργεια που πηγάζει από τις σπηλιές στην παραλία των Ματάλων, και λίγες μόνο ημέρες πριν τα τελικά του Πανελληνίου σιρκουί beach volley στην Βεγορίτιδα, πανηγύρισαν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο σε τουρνουά Masters, μετά την Σκόπελο.

Χωρίς να αφήσουν περιθώρια αντίστασης στις αξιόμαχες αντιπάλους τους, που για πρώτη φορά βρέθηκαν στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, Μάρθα Κούρδογλου και Βασιλική Ματιάδη, οι Πηγιάννα Μεθενίτη και Πέννυ Καραγκούνη πέτυχαν μια εμφατική νίκη με 2-0 σετ (21-14, 21-8) και έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στη Βίβλο του τουρνουά των Ματάλων, που φέτος κλείνει τα δέκα χρόνια και παράλληλα αναβαθμίζεται σε Masters!

«Αφιερώνω τον τίτλο στους Αλέξανδρο και Στράτο»!

Η Πηγιάννα Μεθενίτη αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, μιλώντας στο volleyball.gr υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που στο δέκατο τουρνουά των Ματάλων το οποίο αναβαθμίστηκε φέτος σε Masters, καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, ο οποίος είναι ο δεύτερος συνεχόμενος στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley. Η δεύτερη σερί κατάκτηση χρυσού μεταλλίου σε τουρνουά Masters, μας γεμίζει δύναμη, όμως από αύριο βάζουμε πάλι τα κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, ενόψει των τελικών στην Βεγορίτιδα, που είναι σε μία εβδομάδα». Και πρόσθεσε: «Η συμπαίκτριά μου, Πέννυ, έκανε ένα πάρα πολύ καλό τουρνουά, και αυτό που θεωρώ ότι έχει σημασία σε αυτό το άθλημα, είναι το ζευγάρι να «δένει» και παράλληλα να αλληλοσυμπληρώνεται. Κάτι που αδιαμφισβήτητα συμβαίνει με εμάς. Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη, με τους οποίους πέρσι ήμασταν εδώ στα Μάταλα και τους περιμένω του χρόνου να επιστρέψουμε στα παλιά μας … λημέρια!»

Παράλληλα όσον αφορά στην διοργάνωση, η Ελληνίδα διεθνής υπογράμμισε: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τουρνουά, λόγω φυσικού κάλλους, το οποίο μας εμπνέει, όπως και οι άνθρωποι που του δίνουν ζωή. Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ, που δίνει την ευκαιρία σε τέτοια τουρνουά να αναβαθμιστούν, ειδικά σε τόσο δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας


«Κλείνοντας» η Πηγιάννα Μεθενίτη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία που είχε η αδερφή της Πέννυς, Δήμητρα Καραγκούνη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U22, λέγοντας: «Συγχαρητήρια στην Δήμητρα, που σήμερα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Juniors στο ΣΕΦ».