Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-08-2015 22:19

Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κόκκινος, Ραμιώτης περιμένουν στα ημιτελικά

Πάντοτε η αξία των ηττημένων δίνει μεγαλύτερη αξία στους νικητές. Έτσι και σήμερα στην παραλία των Ματάλων, οι ηττημένοι χάρισαν λίγη περισσότερη λάμψη στους νικητές, που πάλεψαν σαν λιοντάρια και έφτασαν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του 3ου τουρνουά Masters, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach volley 2015.
Θέση στα ημιτελικά «έκλεισαν» οι αήττητοι στα φετινά τουρνουά Masters, Νιώπας Δ./ Παπαδημητρίου Θ., οι οποίοι περιμένουν τον νικητή του αγώνα Καντιώτης Γ./Τσαλικιάν Α.-Αριστόπουλος Α./ Παπαγγελόπουλος Ν., και οι Κόκκινος Β./ Ραμιώτης Α., που θα αντιμετωπίσουν τους νικητές του αγώνα Εφραιμίδης Ν./ Μπατζιλής Κ. –Βανδρώρος Α./ Μονιάκης Γ.


Στους 12 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην παραλία των Ματάλων οι πέντε κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, ενώ δύο ήταν οι μεγαλύτερη σε διάρκεια, 63’, με τους Κόκκινο Β./ Ραμιώτη Α. να επικρατούν των Βανδώρου Α./Μονιάκη Γ. με 2-1 σετ και οι Αριστόπουλος Α./ Παπαγγελόπουλος Ν. να χρειάζονται επίσης τρία σετ για να κερδίσουν τους Μαρμαρινό Ν./ Μεσσάλα Α.. Ενώ την ημέρα για το Κυρίως Ταμπλό των ανδρών «έκλεισε» η αναμέτρηση των Κασαμπαλή Σ./ Σταυρακάκη Α. κόντρα στους Βανδώρο Α./ Μονιάκη Γ., με τους νικητές του OPEN της Σαρωνίδας την περασμένη εβδομάδα να παίρνουν τη νίκη με 2-1 σετ, αλλά και τις δύο ομάδες να αποσπούν το χειροκρότημα του κόσμου που και σήμερα γέμισε τις εξέδρες των εγκαταστάσεων στα Μάταλα.

Δειτε εδώ τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα