1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2015 12:38

Ξεκίνησαν οι γυναίκες στα Μάταλα

Έπειτα από δύο ημέρες που η τεστοστερόνη είχε χτυπήσει… κόκκινο, το Σάββατο το πρωί, άρωμα γυναίκας μπήκε στο 3ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015, που πραγματοποιείται στα Μάταλα.
Στο κεντρικό γήπεδο οι κυρίες πήραν θέση… μάχης στην έναρξη των αγώνων του Κυρίως Ταμπλό των γυναικών και στο δεύτερο συνεχίστηκε η γ’ φάση του Κυρίως Ταμπλό των Ανδρών. Από τα πρωινά ματς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους θεατές που τίμησαν για άλλη μια φορά την διοργάνωση, γεμίζοντας τις κερκίδες, συγκέντρωσαν τόσο οι όμορφες παρουσίες των κοριτσιών, όσο και οι… εναέριες μονομαχίες των ανδρών. Συγκεκριμένα το χειροκρότημα του κόσμου πήραν για την προσπάθειά τους οι Κρητικές Παπαιωάννου Α./ Γερομαρκάκη Ε., που «έπεσαν» πάνω στις Τσοπούλου Κ./ Παρασκάκη Γ. από τις οποίες ηττήθηκαν με 2-0 σετ. Ενώ ντέρμπι με το… καλημέρα για τους άνδρες, με τους Κόκκινο Β./ Ραμιώτη Α. να αντέχουν στην πίεση των Βανδρώρο Α./ Μονιάκη Γ. και μάλιστα να ανατρέπουν το εις βάρος τους 7-12 στο τάι μπρέικ και να παίρνουν τελικά τη νίκη με 19-17 και 2-1 σετ!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.