Εκτυπώστε τη σελίδα
31-07-2015 21:11

Ο Ανδρέου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στα Σκόπια!

Σοβαρά τραυματίστηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου σε τροχαίο που έγινε σε δρόμο των Σκοπίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Ανδρέου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Σκοπίων. Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου την Πέμπτη το βράδυ  είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Σκοπίων. Θα σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της υγείας του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ανδρέου ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε προστατευτικές μπαριέρες κοντά στα σύνορα Σερβίας - Σκοπίων. Συνεπιβάτης ήταν ο νομικός σύμβουλος του Ανδρέου που τραυματίστηκε στα πόδια και στα χέρια αλλά ευτυχώς δεν έχει πάθει κάποιο κάταγμα.

Ο Ανδρέου είναι διασωλωνημένος με τέσσερα σπασμένα πλευρά και ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για βλάβη στον πνεύμονα.

Το volleynews.gr εύχεται στον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και το νομικό του σύμβουλο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην Ελλάδα.