1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2015 20:21

«Μάταλα: Το χρυσαφικό της Κρήτης»

Στην διάσημη παραλία της νότιας Κρήτης στον νομό Ηρακλείου, Μάταλα, με φόντο της ιστορικές σπηλιές, που κατοικούσαν οι χίπιδες τις δεκαετίες 60’ και 70’, συνεχίστηκαν οι «μάχες» στην άμμο, για το Κυρίως Ταμπλό των ανδρών στην α’ και β’ φάση στο 3ο τουρνουά Masters στο πλαίσιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley για το 2015.
Η Παρασκευή ανήκε στους άνδρες με δυνατές αναμετρήσεις, που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις με τα δύο γήπεδα, που κοσμούν την παραλία των Ματάλων. Οι Βανδώρος Α./ Μονιάκης Γ., αφού νίκησαν τους Αδαμόπουλο Π./ Μήττα Κ. με 2-0 σετ, προκρίθηκαν στην γ’ φάση που ξεκινάει αύριο στις 9:30π.μ., όποτε υα αντιμετωπίσουν τους Κόκκινο Β./ Ραμιώτη Α., οι οποίοι επικράτησαν αρχικά των Ηλία Θ./ Τσιράκη Ο. με 2-0 σετ και στη συνέχεια των Αριστόπουλο Α./ Παπαγγελόπουλο Ν. με το ίδιο σκορ.

Επίσης έχουν προκριθεί στην γ’ φάση οι Καντιώτης Γ./ Τσαλικιάν Α., μετά τη νίκη τους επί των Λυκούρεση Δ./ Ρεζκ Ι. με 2-1 σετ, και αύριο το πρωί στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας θα αντιμετωπίσουν τους Κασαμπαλή Σ./ Σταυρακάκη Α., οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 σετ αρχικά των Δεναξά Γ./ Κισκήρα Α. και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ των Μαρμαρινό Ν./ Μεσσάλα Α.

Στη συνέχεια την πρόκριση για την γ’ φάση του Κυρίως Ταμπλό των ανδρών πήραν οι Νιώπας Δ./ Παπαδημητρίου Θ., οι οποίοι επικράτησαν των Λαδάκη Γ./ Χνάρη Ε. με 2-0 σετ, και αύριο το πρωί θα αντιμετωπίσουν τους Ρουμελιωτάκη Ι./ Τεφτσή Μ., που σημείωσαν δύο νίκες με 2-0 σετ κόντρα στους Βολιτάκη Δ./ Κόλα Α. και Γεωργακόπουλο Ν./ Λίττο Χ.. Ενώ την πρώτη τετράδα των αυριανών αγώνων συμπληρώνει το ζευγάρι Κογκαλίδης Κ./ Μαλαματίνας Θ. κόντρα στους Εφραιμίδης Ν./ Μπατζιλής . Το πρώτο ζευγάρι επικράτησε των Κοσκινά Γ./ Μπεζιργιάννη Γ. με 2-0 σετ και με 2-1 σετ των Αργυρόπουλο Γ./ Κουμιώτη Ν., και το δεύτερο νίκησε με 2-0 τους Παπαδάκη Ι./ Παπαδογούλας Α.

Παράλληλα λίγο πριν τις έξι πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των ομάδων και η σύσκεψη για το Κυρίως Ταμπλό των γυναικών, που ξεκινάει αύριο, Σάββατο στις 9:30π.μ.. Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κρήτης, Βασίλης Κοκοτσάκης καλωσόρισε τις αθλήτριες που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και τους ευχήθηκε: «Καλή διαμονή, καλή επιτυχία και φυσικά καλή διασκέδαση, στα Μάταλα: Το χρυσαφικό της Κρήτης»!

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.