1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2015 20:09

Χαντάβα: «Πιστεύουμε στο κάτι παραπάνω»

Μία και σήμερα απέμεινε για την πρεμιέρα της εθνικής ομάδας των γυναικών στο European League 2015, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας την Τουρκία (18:00 η ώρα έναρξης των αγώνων, ενώ η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα της Πέμπτης).
Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν υπολογίζει για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις την Αλίκη Κωνσταντινίδου και την Παναγιώτα Διώτη, ενώ αντιθέτως στις προπονήσεις έχει ενσωματωθεί η Αγγελική Καββαδία.

«Είχαμε κάποιες ατυχίες στην προετοιμασία, ωστόσο σε γενικές γραμμές έγινε πολύ καλή δουλειά από το προπονητικό τιμ και παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμες στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων μας στο European League», τόνισε η Εύα Χαντάβα η οποία δεν έκρυψε τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει για την παρουσία της εθνικής στην φετινή διοργάνωση.

«Δεν θέλουμε να είναι απλά μία ακόμη συμμετοχή στο European League Κι όλα τα κορίτσια πιστεύουμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε τις δυνατότητες, γνωριζόμαστε πλέον σαν ομάδα ενώ έχουμε τις εμπειρίες και την ωριμότητα για να διαχειριστούμε τις σημαντικές στιγμές των αγώνων».

Πρώτο εμπόδιο για την εθνική είναι η Τουρκία, με την Εύα να ποντάρει στην θέληση της ελληνικής ομάδας αλλά και στον κόσμο της Λαμίας.
«Με όποια σύνθεση κι αν έρθει η Τουρκία το σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάσει μια πολύ καλή ομάδα. Από την άλλη όμως πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Κι εδώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Η Λαμία είναι μια πόλη που αγαπάει το βόλεϊ και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζει τον Γυμναστικό στην Α1 Ανδρών. Μακάρι το Χαλκιοπούλειο να είναι γεμάτο τόσο στα δικά μας παιχνίδια όσο και σε αυτά των ανδρών».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.