1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2015 19:40

Οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης στη μάχη του Κλάγκενφουρτ

Αύριο το απόγευμα ρίχνονται στην μάχη των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγονται στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζουπάνης.
Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ ανδρών είχε εγκατασταθεί στην Αυστρία το τελευταίο 15νθήμερο, κατακτώντας μάλιστα και δύο τουρνουά OPEN του Αυστριακού σιρκουί.

«Αυτές οι δύο εβδομάδες μας βοήθησαν άρα πολύ και νιώθουμε ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας… Χρειαζόμασταν κάποια δυνατά παιχνίδια εν όψει Κλαγκενφουρτ γιατί είχαμε μείνει λίγο πίσω κι έπρεπε να βρούμε ρυθμό», τόνισε οι πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι στην πρεμιέρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Γερμανούς Έρντμαν, Βίκλερ.

«Η Γερμανική ομάδα έχει μια αλλαγή καθώς τραυματίστηκε ο Μάτισικ και ήρθε στην θέση του ο Βίκλερ και με αυτή την αλλαγή αλλάζουν οι ισορροπίες, αλλά δεν παύει να είναι ένας δύσκολος όμιλος. Σίγουρα πάντως πιστεύουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε αρκετά, αρκεί βέβαια να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλό μας ευατό»

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 6ου ομίλου:
Τετάρτη 29 Ιουλίου
17:00, Έρντμαν / Βίκλερ (Γερμανία) - Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης
17:00, Κάντορ / Λόσιακ (Πολωνία) - Χόρεμ / Έιθουν (Νορβηγία)
Πέμπτη 30 Ιουλίου
16:00, Έρντμαν / Βίκλερ (Γερμανία) - Χόρεμ / Έιθουν (Νορβηγία)
16:00, Κάντορ / Λόσιακ (Πολωνία) - Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης 
Παρασκευή 31 Ιουλίου
Χόρεμ / Έιθουν (Νορβηγία) - Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης
Έρντμαν / Βίκλερ (Γερμανία) - Κάντορ / Λόσιακ (Πολωνία)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.