1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-07-2015 14:34

Φινάλε στα INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το Vari Sports Club Beach Volley Academy by Efi Sfyri.
Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος.

Το τέταρτο και τελευταίο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών, στα νέα γήπεδα της Α' πλαζ Βούλας. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10πμ. για το μεικτό της κατηγορίας Α και στις 2μμ, για το ταμπλώ του υψηλού επιπέδου ΑΑ.

Tην πρώτη θέση του μεικτού της κατηγορίας ΑΑ κατέκτησαν οι Δεναξάς-Θεοδωρακέα ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με την ομάδα των Δεληπρίμη-Κοκκινάκη, με σκορ 21-15. Παράλληλα, στην κατηγορία Α, πρώτοι αναδείχθηκαν οι Αθανασιάδης-Κασκαμπά κόντρα στους Σκαράκη-Χιονίδη με σκορ 21-17.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:
« Άλλη μία διοργάνωση της Intersport ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολλές συμμετοχές από τους αθλητές που αγαπούν το beach volley. Tα τέσσερα δυνατά τουρνουά IMOS by Efi Sfyri, διεξήχθησαν στα νέα γήπεδα της Α πλαζ Βούλας, αναδεικνύοντας για πρώτη φορά φέτος ένα νέο hot spot για τους λάτρεις του beach volley.»

Το INTERSPORT Mixed Open Series 2015 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από την Amstel Radler,την Uvex, την ired,την ckontova, την Stylesetterz την εταιρεία Sarantis,και τα πρότυπα εκπαιδευτικά κέντρα «Αριστεύειν»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.