1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-07-2015 11:51

Συμπληρώθηκαν τα ημιτελικά στις γυναίκες

Η 4άδα των διεκδικητών του κυρίως ταμπλό γυναικών του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015, συμπληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με τις Τσοπούλου Κ./ Παρασκάκη Γ. και Κούρδογλου Μ. /Ματιάδη Β. να περνούν στα ημιτελικά του τουρνουά της Σκοπέλου.

Μετά από δύο συγκλονιστικά παιχνίδια που κρίθηκαν στο τάι μπρέικ συμπληρώθηκε το… καρέ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο τουρνουά που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στη Χώρα της Σκοπέλου.

Οι κάτοχοι του τίτλου στο 1ο τουρνουά Masters στην Καρδία Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Γιούλη Παρασκάκη αν και… ίδρωσαν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 σετ (21-10, 15-21, 15-11) από τις «μαχητικές» Καράβη Τ./ Πασιαλή Χ. και να «κλείσουν» θέση στα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Καραγκούνη Π./ Μεθενίτη Π..

Στο κεντρικό γήπεδο οι Μάρθα Κούρδογλου και Βάσω Ματιάδη χρειάστηκαν επίσης τρία σετ και με 21-18, 17-21, 15-11 και μία ώρα, για να επικρατήσουνν των Αγγελοπούλου Μ./ Κοτέογλου Μ. και να προκριθούν στα ημιτελικά όπου θα… συναντήσουν τις Δηλαβέρη Α./ Τέζα Α., οι οποίες έχουν «κλείσει» από χθες θέση στους «4» του τουρνουά.

Ώρα έναρξης για τον α’ ημιτελικό των γυναικών στις 12:30μ.μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.