1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2014 00:39

Ταμπουρατζής: «Το επίπεδο πρέπει να βελτιωθεί»

Ο Κώστας Ταμπουρατζής ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη μαζί με την Εθνική ομάδα των γυναικών , την οποία και προπονεί και μετά από ένα γεμάτο αγωνιστικά τριήμερο έκανε τον απολογισμό του.

«Όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων πρέπει να είμαστε απαιτητικότεροι και νομίζω μπορεί μόνο να βελτιωθεί. Για τις διοργανώσεις εφόσον με ρωτάτε δεν έχω ξεκάθαρη άποψη καθώς δεν παρακολούθησα το σύνολο των τουρνουά. Οι αθλητές που συμμετείχαν ίσως έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη. Ήταν ένα σύντομο πρωτάθλημα 5 εβδομάδων, ο χρόνος έχει 52. Στους άνδρες οι Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης ήταν καλύτεροι στον τελικό και δίκαια κέρδισαν με κατηγορηματική εμφάνιση. Φάνηκε να θέλουν περισσότερο φέτος τον τίτλο.

Στις γυναίκες οι Αρβανίτη, Τσαρτσιάνη έπαιξαν όσο χρειάζονταν για να κατακτήσουν τον 7ο τίτλο τους. Εκκρεμούν ακόμα 6 τουρνουά ως το τέλος της σεζόν τον Δεκέμβρη και τώρα θα ετοιμαστούμε για την Πολωνία. Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όσους αθλητές συνεχίζουν να στηρίζουν με κόπο το άθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.