1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2014 17:50

Πρεμιέρα με νίκη για Κότσι, Ζούπα

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια με τους Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο να επικρατούν εύκολα των Αργυρόπουλου Μπλαλοδήμου με 2-0 σετ ( 21-8, 21-15 ).

Στο 1ο σετ «Κότσι και Ζούπα» πήραν μία διαφορά ασφαλείας από την αρχή του σετ και έτσι το κατέκτησαν με μεγάλη ευκολία με 21-8. Στο 2ο σετ Αργυρόπουλος και Μπαλοδήμος ανέβασαν στροφές μέχρι τα μέσα του σετ, όμως οι δυνάμεις τους εγκατέλειψαν και έτσι η Εθνική μας ομάδα επικράτησε 2-0.

Διαιτητές: Ελένη Τραχαλάκη και Φωτεινή Μπουκουβάλα

Αμφίρροπο θα χαρακτηρίζαμε το δεύτερο ματς του 1ου ομίλου. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι-μπρέικ με τους Ραμιώτη και Κόκκινο να επικρατούν των Κωστακόπουλου και Μονιάκη με 2-1 (20 - 22 , 21 - 15 , 14 - 16 )
Στο 1ο σετ επικράτησαν Ραμιώτης και Κόκκινος με 20-22 . Στο 2ο σετ ισοφάρισαν στα σετ Κωστακόπουλος και Μονιάκης με 21-15 και έστειλαν το παιχνίδι στο τάι – μπρέικ, όπου παρά την πίεση, Κωστακόπουλος και Μονιάκης δεν κατάφεραν να επικρατήσουν.

Διαιτητές: Στέφανος Τσάκας και Μαρία Τσιούλα

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια του 2ου ομίλου με τους Αλεξιάδη /Καββαδά να αντιμετωπίζουν τους Καντιώτη / Τσαλικιάν ενώ οι Μπιλλήρης / Ρουμελιωτάκης αντιμετωπίζουν τους Μούρτζιο/ Παπαδημητρίου.

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.