1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
16-07-2014 18:27

Τα δώρα του Μαρινάκη

Το έντονο ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποδεικνύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, ανακοίνωσε πως θα αναλάβει τα συμβόλαια των Ντιάτσκοφ, Γιορντάνοφ και Μπραμπόροβα.
Έπειτα από συνάντηση που έγινε την Τετάρτη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξι μεγάλα συμβόλαια ξένων παικτών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σ’ άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλη Κουντούρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να ενημερωθεί γι’ όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και μετά από την πολύωρη συζήτηση συνεχάρη τον κ. Κουντούρη για την δουλειά που συντελείτε σ’ όλα τα επίπεδα. Εξέφρασε δε τον θαυμασμό του για την προσφορά του κόσμου στον Ερασιτέχνη και ανακοίνωσε στον κ. Κουντούρη την απόφαση του να καταβάλει όλα τα πριμ των ομάδων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου καθώς και να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα συμβόλαια έξι αθλητών του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν. Οι αθλητές των οποίων τα συμβόλαια θα καλυφθουν από τον κ. Μαρινάκη είναι οι εξής:

1) Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Βόλεϊ)

2) Ντιάτσκοφ Αντρέι (Βόλεϊ)

3) Νίκολα Ράντεν (Πόλο)

4) Μπλάι Μάλαραχ (Πόλο)

5) Ιβάνα Μπραμπόροβα (Βόλεϊ)

6) Ξένη αθλήτρια για το Πόλο Γυναικών

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία του ενώ στην περίπτωση της Ιβάνα Μπραμπόροβα η σπουδαία 29χρόνη Σλοβάκα υπέγραψε και αυτή συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.