1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2014 20:26

Λιάκου, Σαρλή και Κούρδογλου, Χριστοδούλου τα εισιτήρια στο κυρίως ταμπλό

Στις Λιάκου/Σαρλή και Κούρδογλου/Χριστοδούλου πήγαν τα 2 εναπομείναντα εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό των γυναικών του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014. Οι μάχες του κυρίως ταμπλό θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, ενώ οι τελικοί σε Άνδρες και Γυναίκες θα μεταδοθούν την Κυριακή απευθείας από το Action 24.

Σε αντίθεση με τις Βάσω Λιάκου και Έλενα Σαρλή, που με το νικηφόρο 2-0 (21-18, 21-19) επί των Ειρήνης Κελεσίδου και Χριστίνας Βλαχάκη ξεμπέρδεψαν νωρίς-νωρίς με την πρόκριση στο «Καράβι Sports Club», οι Μάρθα Κούρδογλου και Χρυσάνθη Χριστοδούλου πέρασαν «δια πυρός και σιδήρου» μέχρι να πανηγυρίσουν μία νίκη… Λούκουμο, δικαιώνοντας έτσι τον ομώνυμο χορηγό τους! 

Μετά την ήττα από τις Λαδένη/Τσοπούλου, το νεοσύστατο δίδυμο έμεινε «ζωντανό» στην υπόθεση πρόκριση κερδίζοντας με 2-0 τις.Κουμβάκη/Χριστίδου. Έτσι στον αγώνα με τις Κελεσίδου/Βλαχάκη, που πλέον είχε χαρακτήρα «ο θάνατός σου η ζωή μου» οι απροπόνητες, Κούρδογλου/Χριστοδούλου επιβλήθηκαν με 2-0 (21-13, 21-19) και ως «lucky loosers» άρπαξαν το πολυπόθητο εισιτήριο πρόκρισης για το κυρίως ταμπλό των γυναικών.

«Πραγματικά ήταν μία… μαραθώνια πρόκριση! Παιχνίδι με παιχνίδι όμως παίζαμε καλύτερα και τελικά πετύχαμε το στόχο μας» τόνισε η Κούρδογλου, ενώ η συμπαίκτριά της επεσήμανε πως «ήταν μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ελπίζουμε πλέον πως απελευθερωμένες από το άγχος στο ταμπλό θα παίξουμε ακόμη καλύτερα, αφού ο πρώτος στόχος επιτεύχθη".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.