1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-02-2014 14:30

Σιδέρης: «Η ΕΟΠΕ δεν έχει να κρύψει τίποτα»

Με επιστολή του στο volleynews.gr, o Γ.Γ της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης διευκρινίζει ότι δεν εκλάπη τίποτα από το λογιστήριο της ομοσπονδίας, απαντώντας σε κάποια σχόλια που θέλουν τους κλέφτες να έχουν στόχο σημαντικά έγγραφα.
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μετά τα διάφορα δυσφημιστικά και συκοφαντικά σχόλια ‘ανωνύμων’ θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

-Οι δράστες εισήλθαν στα γραφεία της ΕΣΠΑΑ, από όπου απέσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και διάφορα αναλώσιμα.

Κατόπιν χρησιμοποίησαν την εσωτερική πόρτα και βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΠΕ απ’ όπου απέσπασαν δύο υπολογιστές, ενώ κατέστρεψαν και τον αυτόματο πωλητή που υπήρχε στην είσοδο των γραφείων μας.

 -Από το λογιστήριο της Ομοσπονδίας  δεν λείπει κανένα έγγραφο, καμία οικονομική κατάσταση και γενικά κανένα στοιχείο το οποίο να δημιουργεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.
 
-Η ΕΟΠΕ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και κυρίως δεν έχει τίποτα να κρύψει από κανέναν

Παναγιώτης Σιδέρης

Γ.Γραμματέας ΕΟΠΕ»

1 σχόλιο

  • Comment Link Φίλος του Βόλλευ. Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46 posted by Φίλος του Βόλλευ.

    Κύριε Γ. Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ, Κύριε Παναγιώτη Σιδέρη, γνωρίζω ότι είστε σοβαρός άνθρωπος και θεωρώ ότι δεν σας ταιριάζει ο ρόλος του αστυνομικού ρεπόρτερ.
    Μετά τις συχνές διαρρήξεις και κλοπές που συνέβησαν στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ και με δεδομένη την ευθυκρισία που σας διακρίνει, εξακολουθείτε πιστεύεται ότι η Διοίκηση σας δεν έχει καμιά ευθύνη για τα τεκταινόμενα ;
    Αναμένουμε την τοποθέτηση του Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.