1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2014 14:45

Γιάτσης ο... πέμπτος του ΠΑΟΚ

Την αντικατάσταση του Θανάση Στράντζαλη με τον Γιώργο Γιάτση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο πρώην τεχνικός της Λαμίας γίνεται ο πέμπτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο του Δικεφάλου του βορρά.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με τον Στέλιο Καζάζη ο οποίος αποχώρησε στις 11 Νοεμβρίου, για να πάρει τη θέση του ο Αλέκος Λεώνης. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός όμως είχε προβλήματα με την κερκίδα και παραιτήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε ανέλαβε ο Άρης Γιαμμακίδης μέχρι το τέλος του 2013. Ο Στράντζαλης ανακοινώθηκε στις 2 Ιανουαρίρου αλλά μετά την ήττα από την Κηφισιά, αποτέλεσε παρελθόν. 

Η ανακοίνωση

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Στράντζαλη και του εύχεται καλή τύχη στην καριέρα του. Νέος προπονητής της ομάδας μας  θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ  καλωσορίζει τον νέο προπονητή και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Ο Γιώργος Γιάτσης θα έχει το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας ενώ το ντεμπούτο του στον ασπρόμαυρο πάγκο θα γίνει την Τετάρτη 29/1 στον αγώνα κυπέλλου με την Ορεστιάδα».

Γιάτσης: «Για ότι καλύτερο»

Για την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γιάτσης τόνισε: «Ευχαριστώ την διοίκηση του συλλόγου για την τιμή που μου έκανε. Είναι τιμή να δουλεύεις για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο γίνεται».  

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Γιάτσης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1968. Είναι Λέκτορας στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης όπου και διδάσκει βόλεϊ και μπiτς βόλεϊ. Είναι συγγραφέας πολλών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Ως προπονητής κάθισε στον πάγκο του Άρη (2003-04/2004-05) και του Φιλαθλητικού (2004-05) στην Α1 Γυναικών.
Το 2010-11 οδήγησε την ανδρική ομάδα του  Άρη στην 4η θέση της Volleyleague, και το 2011-12 στην 6η θέση. Τη σεζόν 2013 -2014 ο Γιώργος Γιάτσης ανέλαβε προπονητής στη Λαμία από όπου και αποχώρησε μετά τον Δεκέμβριο που μας πέρασε.

Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής πολλών πρωταθλητών Ελλάδος στο μπiτς βόλεϊ καθώς και ομοσπονδιακός προπονητής.

Όσον αφορά την αθλητική του σταδιοδρομία στο βόλεϊ, ήταν αθλητής από το 1985 έως και το 1999. Αγωνίστηκε στον Άρη, Μακεδονικό, Σέρρες, Λαμία και Μουδανιά στην Α1, Α2 και Β' εθνική κατηγορία.
Η αθλητική του καριέρα συνδυάστηκε με το μπiτς βόλεϊ όπου κέρδισε τα περισσότερα μετάλλια Master's στην Ελλάδα. Ακόμη, κατέλαβε την 9η και 24η  θέση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού το 1998 και 1999 αντίστοιχα καθώς και την 9η θέση στο Παγκόσμιο Challenger το 1998.
 

9 σχόλια

  • Comment Link zoom zoom Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 11:06 posted by zoom zoom

    Sorry κιολας...αλλά πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια διοίκηση όταν λίγο μετά την έναρξη του 2ου γύρου έχει αλλάξει ήδη 4 προπονητές? Πιο πιθανό θα ήταν κατι να επιτευχθεί αν αλλάξει η διοίκηση παρά οι προπονητές μου φαίνεται.

  • Comment Link Αληθεια Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 06:38 posted by Αληθεια

    (Το εχω γραψει και στο άλλο block αλλά για κάποιο λόγο δεν το ανάρτησαν)Παιδιά δεν φταίει ο Ανδρέου!Αυτός τα ίδια έκανε και στον Φιλαθλητικό(γυναίκες)και τον αφάνισε!Οι τυχοδιώκτες προπονητές που κοιτάζουν απο την κλειδαρότρυπα της δημοσιότητας για να μπούν σε μια ομάδα φταίνε...Ολοι αυτοί πιστεύουν οτι είναι καλύτεροι απο τους προηγούμενους προπονητές και σαλιαρίζουν για την θέση.Ενα πραγμα συνάδελφοι πρέπει να κρατήσετε ψηλά πέρα απο τις γνώσεις που αδιαμφισβήτητα έχετε...την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

  • Comment Link κοουτς Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 14:31 posted by κοουτς

    Τι εννοεις ρε Aiginioti με το "αν υπηρχε ενωση προπονητων"; Εχουμε τον ΣΕΠΠΕ με προεδραρα τον Χαριτωνίδη...

  • Comment Link aiginiotis Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 13:06 posted by aiginiotis

    Σκανδαλωδες! Καζαζης-Λεωνης-Γιαμακιδης-Στραντζαλης(ειχε τα κουμπια του Ανδρεου)-Γιατσης και ειμαστε στα μισα της σεζον. Ενας προπονητης ανα μηνα δηλαδη και ουτε. Οποιοσδηποτε coach που σεβεται τον εαυτο του αλλα και τους συναδελφους τεχνικους θα πρεπει να αρνειται την θεση στην συγκεκριμενη ομαδα με επικεφαλη τον συγκεκριμενο "παραγοντα".

    Αν υπηρχε ενωση προπονητων (στο εξωτερικο υπαρχει) θα ειχε καταδικασει εδω και καιρο την τακτικη αυτη που μονο ασχετοσυνη φανερωνει. Κανενας δεν μπορει να δειξει τη δουλεια του σε δυο εβδομαδες!!!

    Τελος απορω που καποιος δημοσιογραφος(ενταξει ο χωρος δεν εχει και πολλους) δεν εχει φιλοτιμηθει να γραψει ενα αρθρο και να καταδικασει εμπεριστατωμενα την τακτικη που ακολουθειται στη συγκεκριμενη περιπτωση και μονο κακο κανει στο αθλημα. Δημοσιογραφια δεν ειναι μονο να μεταφερουμε δελτια τυπου που μας στελνουν τα σωματεια, ουτε να κανουμε "αναλυση" αγωνων, ειναι να καταθετουμε αποψη για τα καλως και τα κακως κειμενα.

    ΥΓ: Ο συγκεκριμενος προεδρος καπνιζει στα γηπεδα που πηγαινει για να δει την ομαδα του. Αλλο επιπεδο...

  • Comment Link Volleyball fan Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 10:22 posted by Volleyball fan

    Το εχω ξαναγραψει οτι τελικα 4-5 προπονητες ανακυκλωνονται συνεχως. Απο τη μια στην αλλη ομαδα συνεχως οι ιδιοι και οι ιδιοι. Μιλαμε για αστεια κατασταση. Μονο ο Πατρας στον Ηρακλη δε κουνιεται ειτε γιατι δε σηταει πολλα πολλα απο τους παραγονταρες που συνεργαζεται και φοβουνται μη το χασουν ειτε γιατι δε θελει να φυγει και χασει τη χαρα της συνεργασιας με παραγοντες τυπου circusjohny και coffemaker. Που να βρεις αλλωστε τετοια αστερια. Στον αφρο τον εχουν τον Ηρακλη. Μεχρι και τριτη θεση στην Α2 χτυπαει ο γηραιος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.