Εκτυπώστε τη σελίδα
22-09-2020 11:56

Ο Αμερικανός Μαξ Τσάμπερλεϊν ο νέος κεντρικός της Κηφισιάς

Ο δίμετρος Αμερικανός Μαξ Τσάμπερλεϊν είναι ο νέος κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς. Ο 23χρονος αθλητής βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και προπονείται με τη νέα του ομάδα. Είναι γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου του 1997, έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Μαξ Τσάμπερλεν για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο 23χρονος Αμερικανός ήδη προπονείται με την ομάδα των βορείων προαστίων ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το νέο βήμα στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι ήρθα σε ένα οργανωμένο σύλλογο. Το προπονητικό επιτελείο έχει ξεκάθαρο πλάνο και δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».

Μιλώντας για τους στόχους ο κεντρικός της Κηφισιάς είπε: «Γνωρίζω ότι η Κηφισιά παρουσιάζει σταθερά ένα δυνατό σύνολο που τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Μέσα από την σκληρή δουλεία πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους

Στη συνέχεια ο κεντρικός της Κηφισιάς επισήμανε: «Η πανδημία έχει επηρεάσει σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μας και φυσικά και τον αθλητισμό. Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».