1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2020 13:21

O Kωτσάκης έκλεισε στην Κηφισιά, κακός οιωνός για το Βραχάτι

Παίκτης του Α.Ο.Π.Κηφισιάς είναι ο Φροίξος Κωτσάκης. Την ανακοίνωση έκανε η διοίκηση του συλλόγου που πιθανότατα να σημαίνει πολλά και για το μέλλον του Παμβοχαϊκού. Πως συνδέεται η μεταγραφή με την παρουσία του Παμβοχαϊκού στην Volley League;

Ο Φροίξος Κωτσάκης είναι ένας αθλητής που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό, στήριξε στα δύσκολα την ομάδα του Βραχατίου και περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τις εξελίξεις.

Το σαββατοκύριακο από τους παράγοντες του Παμβοχαϊκού, το δήμαρχο αλλά και χορηγούς θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το εάν ο Παμβοχαϊκός θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Volley League αλλά η ανακοίνωση της μεταγραφή του Κωτσάκη στην Κηφισιά δεν είναι θετικός οιωνός για την ομάδα του Βραχατίου καθώς πιθανότατα ο 21χρονος αθλητής να έχει σοβαρές ενδείξεις πως ο Παμβοχαϊκός θα αποχωρήσει και το νέο πρωτάθλημα θα γίνει με  ομάδες.

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Π.Κηφισιάς:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Φροίξο Κωτσάκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο 21χρονος ακραίος ήδη προετοιμάζεται με την ομάδα των βορείων προαστίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου
Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Φροίξος Κωτσάκης τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Κηφισιάς. Ήδη από τις πρώτες ημέρες έχω αντιληφθεί την ποιοτική δουλειά που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση. Είμαι σίγουρος ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα συνεχιστεί αυτή η ποιοτική προσπάθεια και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Για εμένα η Κηφισιά ήταν μία εξαιρετική επιλογή για να συνεχίσω της καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι με την καθοδήγηση του νέου μου προπονητή και τη συνεργασία μου με τους νέους μου συμπαίκτες θα εξελιχθώ ως αθλητής».

Μιλώντας για τους στόχους της νέας περιόδου ο Φροίξος Κωτσάκης επισήμανε: « Βασικός στόχος μας είναι παίξουμε καλό βόλεϊ και να διατηρήσουμε την Κηφισιά σε υψηλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα παρά τον κορωνοϊο θα είναι δυνατό και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε μία θέση στην πρώτη τετράδα της Volley League».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.