Εκτυπώστε τη σελίδα
19-08-2020 15:16

Κεφάλια... μέσα στον Α.Ο. Θήρας με απούσες τις Κέντρα Ντάλκε και Ραϊμαριέλι Σάντος

Σήμερα Τετάρτη 19/08 ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 ο Α.Ο. Θήρας.. Με εξαίρεση την Αμερικανίδα Κέντρα Ντάλκε και την Πορτορικανή Ραϊμαριέλι Σάντος οι οποίες θα έρθουν στη Σαντορίνη την επόμενη εβδομάδα, άπαντες ήταν παρούσες στο πρώτο προσκλητήριο του Κώστα Παπαδόπουλου.

Στην ομάδα του Ηφαιστείου παρέμειναν οι διεθνείς Μαριαλένα Αρτακιανού, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, όπως και οι Μαρία Γενιτσαρίδη με την Αναστασία Παναγιωτίδου.

Στη νευραλγική θέση της πάσας φέτος θα είναι η διεθνής από το Πουέρτο Ρίκο Ραϊμαριέλι Σάντος, που θα πλαισιωθεί από την νεαρή Άννα Τσουκαλά.

Στα άκρα ο coach Παπαδόπουλος θα εμπιστευτεί την Αμερικανίδα Κέντρα Ντάλκε, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ιταλία, ενώ αποκτήθηκε και η διεθνής Κωνσταντίνα Βλαχάκη που μπορεί να αγωνιστεί και ως διαγώνια.

Η εκρηκτική Βραζιλιάνα Φερνάντα Μέλο, που προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στην Κύπρο με τον Παφιακό, είναι αυτή που επιλέχθηκε για τη θέση της βασικής διαγώνιας.

Στην ομάδα ήρθαν ακόμα η νεαρή κεντρική Αναστασία Λάππα και η Χανιώτισσα λίμπερο Γεωργία Τζαγκαράκη.

Τελευταία προσθήκη ήταν η 17χρονη ταλαντούχα ακραία Μαριάννα Τσιούχα, που τα τελευταία 2 χρόνια ήταν στον Παναθηναϊκό και μπορεί να αγωνιστεί και στα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-20.

Η Φερνάντα Μέλο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη Σαντορίνη, ενώ όσον αφορά τις Ραϊμαριέλι Σάντος και Κέντρα Ντάλκε, μόλις ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα για την έκδοση βίζας, θα μεταβούν στο νησί των Κυκλάδων για να ενσωματωθούν και αυτές στη προετοιμασία.

Πασαδόροι: 'Aννα Τσουκαλά, Ρίκο Σάντος(Π. Ρίκο)

Κεντρικές: Mελίνα Εμμανουηλίδου, Χατζηευστρατιάδου Ειρήνη, Αναστασία Λάππα

Λίμπερο: Mαριαλένα Αρτακιανού, Γεωργία Τζαγκαράκη

Ακραίες: Κέντρα Ντάλκε (ΗΠΑ), Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Μαρία Γενιτσαρίδη, Παναγιωτίδου Αναστασία, Mαριάνα Τσιούχα

Διαγώνια: Φερνάντα Μέλο(Βραζ)

Προπονητής: Κώστας Παπαδόπουλος