1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2020 14:33

Π.Α.Ο.Κ.: Ξεκίνησε προετοιμασία χωρίς Μάσεκ και τις ξένες

Διακοπές και ξεκούραση τέλος και στην γυναικεία ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., η οποία από την Δευτέρα 17/08 ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Volleyleague γυναικών.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena, με τον Γιάννη Χαριτωνίδη να καλωσορίζει παλιές και νέες αθλήτριες στον Δικέφαλο του Βορρά. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη και ο Μίχαλ Μάσεκ, ο οποίος βρίσκεται στη Σλοβακία, καθώς γέννησε η γυναίκα του.

Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει αύριο Πέμπτη 20/08 η Σλοβένα Μόνικα Πότοκαρ, ενώ σύντομα θα ενσωματωθεί και στις προπονήσεις η Σέρβα διαγώνια Μίλιτσα Κούμπουρα.

Παρούσες στη πρώτη προπόνηση ήταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Όλγα Βεργίδου, Άννα Καλαντάτζε, Ευαγγελία Μερτέκη, Εύα Γεωργιάδου, Αγάπη Μπρουκς αλλά και οι... παλιές Μαρτίνα Ξανθοπούλου, Μαρία Κλέπκου, Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Σταματία Κυπαρίσση και Νικολέτα Καραφουλίδου.

Οι δύο πρώτες προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» περιελάμβαναν βάρη και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 19 Αυγούστου μπήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να προβλέπει ασκήσεις... ενδυνάμωσης και ασκήσεις με μπάλα.

Αυτό το μοτίβο θα ακολουθηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με κύριο μέλημα του τεχνικού τιμ την ομαλή επιστροφή στην ενεργό δράση.

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Ηλιοπούλου Ελισσάβετ

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε, Πολυνοπούλου Ιωάννα, Aνδρομάχη Τσιόγκα, Νικολέτα Καραφουλίδου

Διαγώνιες: Αγάπη Μπρουκς, Μίλισα Κούμπουρα(Σερ)

Λίμπερο: Eύη Γεωργιάδου, Ξανθοπούλου Mαρτίνα

Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μόνικα Πότοκαρ(Σλοβε), Κλέπκου Μαρία, Κυπαρίσση Σταματία.

Προπονητής: Μάσεκ Μίχαλ (Σλοβακία)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.