1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2020 19:00

ΗΠΑ: Άντρας πουλούσε χαρτί υγείας για 55 ευρώ!

Απίστευτο τρόπο βρήκε 64χρονος Αμερικανός να βγάλει εύκολα χρήματα, πουλώντας χαρτί υγείας για 60 δολάρια, δηλαδή περίπου 55 ευρώ, σπάζοντας καθε ρεκόρ αισχροκέρδειας.

Σύμφωνα με τους Metro Times του Ντιτρόιτ, οι συναλλαγές γίνονταν σε πάρκινγκ του Μίσιγκαν, με τον άνδρα να φορτώνει στο αυτοκίνητό του δεκάδες συσκευασίες με χαρτιά υγείας, έχοντας τοποθετήσει και μια πινακίδα μπροστά που έγραφε: "Χαρτί τουαλέτας, 60 δολάρια η συσκευασία. Μόνο μετρητά".

Ένας περαστικός, όμως, που τον είδε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 64χρονο άνδρα.

Το εκπληκτικό, πάντως, στην περίπτωση του 64χρονου, είναι πως η οικογένειά του τόνισε στους Metro Times πως ήθελε απλά να βοηθήσει, καθώς εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού και πήρε από το απόθεμα, για να το πουλήσει στη λιανική. Μάλιστα είπαν ότι η τιμή των 60 δολαρίων είναι λογική, καθώς τόσο κοστίζουν τα μεγάλα πακέτα.  O συλληφθέντας θα περάσει απο δίκη στις 5 Μαίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.