1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2020 15:16

Ανδρέας Φράγκος: «Άνεργος» Κυπελλούχος σε καραντίνα

Ο διεθνής βολεϊμπωλίστας Ανδρέας Φράγκος μίλησε στον Στέφανο Λεμονίδη για το ταμείο ανεργίας, το ... χαμένο πρωτάθλημα στο Βέλγιο με την Κνακ Ροζελάρ και τον αυτοπεριορισμό σε καραντίνα στην Αθήνα, λόγω κορονοϊού.

Το Βέλγιο ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα μετά τη Γερμανία, που διέκοψε τα πρωταθλήματα βόλει, χωρίς να ανακηρύξει πρωταθλητή, για να θυμούνται οι φίλαθλοι τα μετέπειτα χρόνια, ότι το 2020 είχαμε πανδημία κορονοϊού και άπαντες το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα και πήγαν στα σπίτια τους. Ένας από τους παίκτες, εν δυνάμει πρωταθλητές ήταν ο Ανδρέας Φράγκος, που έπαιζε στην Κνακ Ρυζελάρε, κυπελλούχο Βελγίου και τώρα βρίσκεται σε οικειοθελή καραντίνα σε σπίτι στην Αθήνα, όχι στο πατρικό του για να μη κινδυνέψει η υγεία των ηλικιωμένων γονιών του.

Ας αφήσουμε όμως τον διεθνή βολεϊμπωλίστα, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να μας εξιστορήσει την περιπέτεια του, αρχής γενομένης της συνάντησης με τη Ματσεράτα για το Τσάμπιονς Λιγκ. “Λίγες ημέρες πριν από το ματς στην Ιταλία, συζητήσαμε με οδηγία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας την αναβολή του αγώνα, ή τη μη παρουσία μας στο γήπεδο και την κατακύρωση του ματς στην ιταλική ομάδα. 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο   www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.