1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2019 19:12

H Aθηνά Παπαφωτίου αναδείχτηκε MVP: «Τα έπαθλα θα φαγωθούν ομαδικά»!

Οχι πολύ μακριά από μας, στη γειτονική Ιταλία γίνονται ωραία και πρωτότυπα πράγματα με επίκεντρο τον αθλητή και την αθλήτρια.

Την ώρα που 1.000 άνθρωποι στη Μίκρα εξύβριζαν εν χορώ τη μάνα του Γιάννη Τακουρίδη ενώ ο αθλητής σφάδαζε από τους πόνους του σοβαρού τραυματισμού του η Αθηνά Παπαφωτίου λάμβανε τον τίτλο της MVP της αγωνιστικής μετά τη νίκη της ομάδας της Λαντρίνι Φιλοτράνο με 3-0 σετ επί της Ιλ Μπισόντε Φιρέντσε.

Η διεθνής πασαδόρος έκανε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε στην ομάδα της στο 3-0 (25-22, 25-19, 25-17) που ήταν και μία μίνι έκπληξη της 11ης αγωνιστικής καθώς η Φιλοτράνο πέτυχε την 5η νίκη της σε 11 αγώνες και μόλις την πρώτη με 3-0 σετ και μάλιστα επί μίας ομάδας που έχει στόχο την πρώτη 4αδα.

Η Φιλοτράνο με 14 βαθμούς ανέβηκε στην 9η θέση μεταξύ 14 ομάδων, ενώ η  Ιλ Μπισόντε Φιρέντσε μοιράζεται την 6η θέση μαζί με τον Μόντσα στους 16 βαθμούς.

Το volleynews.gr επικοινώνησε με την Αθηνά Παπαφωτίου στην Ιταλία και μας είπε ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα για την πρώτη της διάκριση ως MVP στην Ιταλία:

«Είμαστε παρά πολύ ικανοποιημένες από το παιχνίδι που κάναμε χθες. Η Φιρεντσε είναι μια ομάδα με συνοχή από την πρώτη εξάδα με πολύ καλές παίκτριες, με διαφορετικούς στοχους απο τους δικους μας. Αυτός ήταν και ο πρώτος αγώνας στο πρωτάθλημα που κερδίσαμε 3-0. Σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος, παίζουμε πολύ καλύτερα, γι αυτό κι έχουν έρθει κάποια θετικά αποτελέσματα».

Για την συνέχεια: «Δουλεύουμε πολύ για να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο. Ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία και στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι παρά πολύ καλές, γεγονός που κάνει κάθε παιχνίδι να ειναι μια τεράστια πρόκληση για όλες μας. Το να παιζεις για την ‘επιβίωση’ σε κάθε παιχνίδι προσφέρει μια διαφορετική έξαψη στο αποτέλεσμα».

Για την παρουσία της στο NBA του γυναικείου βόλεϊ: «Είναι πραγματικά ακρως ενδιαφέρον να αγωνιζεσαι εναντίον τέτοιων ομάδων και παικτριών, παγκόσμιας εμβέλειας. Οσο για την ατομική διάκριση, μετά το αποτέλεσμα, εκτός από την προσωπική επιβράβευση, το βραβείο ήταν ότι καλύτερο: ιταλικο κρασι, τυρί κι αλλαντικά..!!! Τα οποία Θα καταναλωθούν έτσι όπως κατακτήθηκαν, ομαδικά!».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.