1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2019 02:37

Tέλος οι Κουβανοί για τον ΠΑΟΚ, αναζητείται καλός διαγώνιος, ευκαιρία για τον Μπούτο

Ο κύβος ερίφθη και η απόφαση είναι οριστική για την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Το κεφάλαιο των Κουβανών αθλητών Αλμπο και Σαντοβάλ έκλεισε οριστικά μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την έκδοση των δελτίων τους από την κουβανική ομοσπονδία.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει άλλο, ούτε και ακριβώς γνωρίζει τις προθέσεις της κουβανικής ομοσπονδίας επομένως πάρθηκε η απόφαση για αναζήτηση καλού διαγωνίου από τη διεθνή αγορά.

Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να αλλάξει τον έναν από τους δύο ξένους που έχει δηλώσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου οπότε και ανοίγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ωστόσο είναι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο δικέφαλος πιθανότατα να μην έχει δικαίωμα αλλαγής ξένου επειδή δεν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές εγκαίρως.

Αυτά είναι ζητήματα που θα τα εξετάσει η επιτροπή μεταγραφών και σε κάθε περίπτωση ποοέχει να βρεθεί ένας καλός ξένος διαγώνιος παρότι ο 21χρονος Αλέξανδρος Μπούτος από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος και με τη νέα κατάσταση πραγμάτων έχει τη μεγάλη ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεληκώστας μετά τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού είπε: «Καλά πήγαμε εκτός από το σετ που χάσαμε και κάναμε συνολικά 13 λάθη. Εγώ δουλεύω με τους παίκτες που έχω. Είμαι ευχαριστήμενος από τα παιδιά και μας έδωσαν λύσεις από τον πάγκο ο Γάτσης και ο Σωτηρίου. Κοιτάμε τους αγώνες με Ελπίδα και ΟΦΗ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.