Εκτυπώστε τη σελίδα
10-11-2019 00:13

«Ναύαρχος» Νογκέρας οδήγησε τον ΑΟ Θήρας στο 4χ4

Με την Τζένιφερ Νογκέρας να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι στην επίθεση, ο ΑΟ Θήρας επικράτησε στη Κυκλαδίτικη"ναυμαχία" του Πανναξιακού με 3-0 σ στο κατάμεστο από 800 φίλους του κλειστό της Σαντορίνης, και έκανε το 4Χ4 στη Volleyleague γυναικών.

Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς έφθασε τους 12 βαθμούς και συνεχίζει να παραμένει η μόνη στο πρωτάθλημα χωρίς απώλειες βαθμών. Η ομάδα της Νάξου γνώρισε την δεύτερη φετινή της ήττα και έμεινε στους 7 βαθμούς, όσους ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που αναμετρώνται την Κυριακή.

Η Πορτορικανή πασαδόρος του ΑΟ Θήρας ήταν το πρόσωπο του αγώνα με το μοίρασμα της μπάλας στην επίθεση, με τέσσερις συμπαίκτριές της να τελειώνουν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων (Χατζηευστρατιάδου 15π., Μερτέκη 14π., Μεντάρο 13π., Μπρίνκμαν 10π.). Για τον Πανναξιακό, η Βραζιλιάνα Έλεν Αμαράλ είχε 11 πόντους.

Διαιτητές: Ονόπας, Σταρίδας.

*Οι πόντοι του ΑΟ Θήρας προήλθαν από 10 άσσους, 47 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων και του Πανναξιακού προήλθαν από 4 άσσους, 23 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 26-24, 25-21)

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Γκάιτς): Μεντάρο 13 (10/26 επ., 3 άσσοι), Μπρίνκμαν 10 (8/27 επ., 2 άσσοι, 48% υπ. - 14% άριστες), Νογκέρας 3 (1/3 επ., 2 μπλοκ), Μερτέκη 14 (13/28 επ., 1 άσσος, 41% υπ.  12% άριστες), Χατζηευστρατιάδου 15 (11/13 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ), Εμμανουηλίδου 7 (4/10 επ., 3 άσσοι) / Αρτακιανού (λ, 62% υπ. - 38% άριστες σε 16 υπ.), Μπούκουρα, Καραφουλίδου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Οικονόμου): Μίλεν 9 (5/22 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ, 29% υπ. - 7% άριστες), Αμαράλ 11 (8/22 επ., 3 μπλοκ, 67% υπ. - 13% άριστες), Παπαδοπούλου, Ρουέντα 9 (6/26 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 55% υπ. - 18% άριστες), Μαλουσάρη, Αργυρίου 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ) / Τζαγκαράκη (λ, 40% υπ. - 10% άριστες σε 20 υπ.), Ιωάννου 1 (1 άσσος), Γιαννέλου.

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Είμαι ικανοποιημένος γιατί επιτέλους δείξαμε το επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε. Όχι σε όλο το παιχνίδι αλλά στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ότι κάναμε και δείξαμε στις προπονήσεις οι αθλήτριες το εφάρμοσαν στο γήπεδο και αυτό είναι καλό, ενόψει και του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα. Χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση σε κάποιους τομείς, όμως σήμερα δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο».

Απόστολος Οικονόμου (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Συγχαρητήρια στον ΑΟ Θήρας για τη δίκαιη νίκη του. Στο δεύτερο σετ παίξαμε στα όριά μας και καταφέραμε να μειώσουμε την επίθεση της Σαντορίνης αλλά και πάλι το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο και στο τρίτα δεν πιέσαμε στο σερβίς, ο ΑΟ Θήρας είχε καλή υποδοχή και δίκαια ήρθε η ήττα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα είναι ότι αυτό το παιχνίδι τελείωσε και να έχουμε πλέον το μυαλό μας στο παιχνίδι με τον Άρη. Είμαστε νέα ομάδα με Ελληνίδες που δεν έχουμε πολλά παιχνίδια τέτοιου επιπέδου στα πόδια τους, σε αντίθεση με την Σαντορίνη που είχε την εμπειρία».

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τζουλιάνι: «Είχαμε ομαδικό πνεύμα», Τράβιτσα: «Δείξαμε χαρακτήρα»
    Χαμογελαστός για τη δεύτερη νίκη του Οκυμπιακού εμφανίστηκε ο προπονητής των Πειραιωτών Αλμπέρτο Τζουλιάνι:
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.