1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2019 14:27

Απάντηση Ηρακλή σε ΠΑΟΚ: «Ανάψτε μία λαμπάδα στον Άγιο Γεροθόδωρο»

Ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε στις καταγγελίες του ΠΑΟΚ για τις κλειδωμένες πόρτες στο κλειστό της Μίκρας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την διαιτησία του Νώντα Γεροθόδωρου στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε χθες την ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ περί δήθεν κακής φιλοξενίας.
Προς απάντηση της επιστολής αναφέρουμε τα εξης : Το γήπεδο της Μίκρας για όσους γνωρίζουν διαθέτει τρεις (3) εισόδους.

Η 1η είσοδος βρίσκεται στη μεριά που βλέπει προς το αεροδρόμιο και θεωρείται έξοδος κινδύνου η οποία μάλιστα με εντολή της αστυνομίας παραμένει πάντα κλειστή σε όλους τους αγώνες μας. Τα δε κλειδιά της βρίσκονται στα χέρια του υπαλλήλου σεκιουριτι του σταδίου και τα οποία είναι στη διάθεση της αστυνομίας σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Η 2η είσοδος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή και από αυτήν εισέρχονται όλοι οι φίλαθλοι.

Η 3η είσοδος που βλέπει προς τα γήπεδα τένις - χάντμπολ είναι και η είσοδος από την οποία εισέρχονται οι αποστολές των ομάδων και οι φιλοξενούμενοι παράγοντες.

Στις 17:20 το απόγευμα προσήλθε στο γήπεδο η ομάδα του ΠΑΟΚ συνοδευόμενη από οκτώ (8) άτομα- μέλη της διοίκησης τα οποία μπήκαν από την 3η είσοδο δηλαδή την πόρτα που εισέρχονται οι αποστολές. Την συγκεκριμένη στιγμή στο γήπεδο από πλευράς Ηρακλή και εντός αγωνιστικού χώρου υπήρχαν οι δύο (2) προπονητές, ο τιμ μάνατζερ και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή ο οποίος και καλωσόρισε τους παράγοντες του ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Οι παράγοντες του συνοδευόμενοι από έξι (6) αστυνομικούς του τμήματος της αθλητικής βίας και υπό την καθοδήγηση του αστυνομικού διευθυντή τοποθετήθηκαν στο πέταλο που βρίσκεται από την πλευρά του αεροδρομίου όπως είθισται για τις αποστολές των φιλοξενουμένων.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δηλαδή, στις 17:30 μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μέσα στο γήπεδο εκτός από τους παράγοντες και τους αθλητές των δύο ομάδων όπως και της αστυνομίας δεν υπήρχε κανένας άλλος, αφού η πόρτα για την προσέλευση του κοινού άνοιξε στις 18:00.

Αναρωτιομαστε, λοιπόν, τι σκοπό είχε και που αποβλέπει η συγκεκριμένη ψευδέστατη ανακοίνωση.

Το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι ότι ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ έπρεπε να δικαιολογηθεί στο αφεντικό του που για άλλη μια φορά πέταξε χιλιάδες ρούβλια για να φτιάξει μια υπέρ ομάδα πιστεύοντας πως θα κάνει πλάκα αλλά χρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει τον ΗΡΑΚΛΗ.

Ας αφήσει λοιπόν τα περί δήθεν φιλοξενίας και ας ανάψει μια λαμπάδα στον Άγιο Γεροθόδωρο.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας
ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015".

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.