1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2018 17:03

Μήνυμα ενότητας από τον Γιώργο Καραμπέτσο στην Αλεξανδρούπολη (video)

Ενωτικό μήνυμα πρόκρισης έστειλαν από την Αλεξανδρούπολη διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες της Εθνικής λίγο πριν την έναρξη των τελευταίων φιλικών αγώνων με την Ουκρανία στο «Μ. Παρασκευόπουλος».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος ενημερώθηκε από τους προπονητές Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Παύλο Καραμαρούδη και τον μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους διεθνείς παίκτες. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό με την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να αποτελεί προτεραιότητα και μονόδρομο για όλους τους συμμετέχοντες. «

Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε…» είπαν με ένα στόμα προπονητές και παίκτες με τον πρόεδρο της Ε. Ο. ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο να δηλώνει: «Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον στόχο της πρόκρισης αφήνοντας πίσω μια για πάντα τις κακές στιγμές που αποτελούν πια παρελθόν».

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος έδωσε συνέντευξη στο Δέλτα TV Έβρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν σίγουροι ότι επιλέγοντας την Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία, οι συνθήκες θα ήταν καλές και πως ο κόσμος θα είναι κοντά στην ομάδα. Μας δίνεται ευκαιρία να περάσουμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019 και πιστεύω πως ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη, θα τα καταφέρουμε».

Για την κρίση στην Εθνική: «Κρίσεις υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια. Ήταν προγραμματισμένο να έρθω στην Αλεξανδρούπολη, απλώς έγινε μία ημέρα νωρίτερα. Την κρίση θα την λύσουν οι αθλητές και οι προπονητές μεταξύ τους. Εμείς είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Εθνική. Τι θα αποφασίσει ο προπονητής στη συνέχεια δεν το ξέρω».

Για τον κόσμο της πόλης: «Η Αλεξανδρούπολη φημίζεται για την αγάπη της για το βόλεϊ και γενικά όλη η Θράκη. Είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα βοηθήσουν να πάρει η Εθνική τις νίκες που χρειάζεται».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.