1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2018 16:58

Αγωγή της Τουρ κατά CEV και Ολυμπιακού

Η υπόθεση-Γουνεμπαϊνά δεν έχει τελειώσει για την Τουρ η οποία ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη τόσο κατά της CEV και κατά του Ολυμπιακού. 


Ο Κανερουνέζος ακραίος Νάθαν Γουνεμπαϊνά κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τουρ και τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Τσάλεντζα Καπ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από μερίδα φιλάθλων της ελληνικής ομάδας.

Ωστόσο ούτε οι διαιτητές, ούτε οι αξιωματούχοι της CEV αντιλήφτηκε κάτι τέτοιο. Και παρότι οι Γάλλοι επιδόθηκαν σε ένα πρωτοφανές σόου, με εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ του αθλητή τους, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία απάλλαξε τον Ολυμπιακό από τις κατηγορίες.

Περίπου 3 μήνες μετά, η Τουρ ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη γαλλική δικαιοσύνη για τα βρει το δίκιο της. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η ελληνική ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίζει να αρνείται τα στοιχεία» και ότι η Τουρ θα διεκδικήσει αποζημίωση για σοβαρή ηθική και οικονομική ζημιά που υπέστη σε αυτή την υπόθεση. Αναφέρει επίσης ότι ο Γουνεμπαϊνά δεν έχει λάβει ακόμα επίσημη απολογία   από την CEV και τον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.