1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2018 00:13

Ο Γιάννης Λάιος στον πάγκο της Αναγέννησης Δερύνειας

Eτοιμος για μια νέα εμπειρία είναι ο Γιάννης Λάιος που θα προσθέσει άλλη μια ομάδα στην πολύ πλούσια καριέρα του. Ο έμπειρος προπονητής θα κάτσει στον πάγκο της Αναγέννησης Δερύνειας για να την οδηγήσει στην ανάκαμψει.

 

 O πολυνίκης κόουτς θα αυξήσει την Ελλαδίτικη παροικία στο κυπριακό πρωτάθλημα ενώ θα έχει δύσκολο έργο αφού η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 3 νίκες και 10 βαθμούς.  Έχει 4 σερί ήττες με 3-0 από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.Πάντως η ομάδα του έκανε και μια μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες.  Απέκτησε τον Κολομβιανό ακραίο Ούγκο Μπράβο ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ρώσο Αλεξάντερ Νόσοφ που έφυγε από την ομάδα.

Σχετικά άρθρα

  • Ρίτσι και Λάιος συναντήθηκαν μετά από 26 χρόνια!
    Πέρασαν 26 χρόνια από την μονομαχία τους στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης ανδρών στις 29 Φεβρουαρίου του 1992 στο ΣΕΦ και ο Ντανιέλε Ρίτσι (αριστερά) με τον Γιάννη Λάιο (δεξιά) συναντήθηκαν την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας.
  • Προβάδισμα ο Παφιακός με σπουδαίο διπλό
    Προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας εξασφάλισε ο Green Αir Παφιακός που κέρδισε μετά από αμφίρροπο αγώνα και ανατροπές την Ανόρθωση μέσα στο «Θεμιστόκλειο» με 2-3 σετ. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Παρασκευής στην Πάφο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.