1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2017 01:09

Μουνιόθ: «Πρόκριση για τον πρόεδρο και τους φίλους του Ολυμπιακού»

Μετά από την επικράτηση επί της Τουρ στο χρυσό σετ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ αφιερωσε την πρόκριση στον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τους φίλους της ομάδας.
«Πρώτα από όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε στο χρυσό σετ. Σήμερα όπως όλοι ξέραμε ήταν κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι με βάση όσα συνέβησαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Όχι μόνο για την ομάδα τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αλλά για το σύλλογο, τα μέλη, τον πρόεδρο γιατί εδώ και δυο εβδομάδες η Τουρ υποστήριζε ψέμματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που φέρνουμε αυτή την πρόκριση στον πρόεδρο, στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας γιατί ήταν αναπάντεχα τα όσα συνέβησαν εδώ και δυο εβδομάδες. Αγωνιστικά ήταν δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού χάσαμε την προσοχή μας στο κομμάτι της τακτικής και τους δώσαμε την ευκαιρία να βρουν καλό ρυθμό. Ωστόσο πιστεύω ότι δουλέψαμε πολύ το μυαλό μας και είχαμε προετοιμαστεί ότι όλα αυτά μπορεί να συμβούν, με την ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε και με τους διαιτητές. Κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και όλα αυτά για το οποία είχαμε συζητήσει ήρθαν στο χρυσό σετ. Το ελέξγαμε και πετύχαμε το στόχο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.