1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2017 22:22

Δεληκώστας: «Ο Ρίτσι είναι από τους κορυφαίους»

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον Ντανιέλε Ρίτσι τον οποίο χαρακτήρισε μέντορα του, σχολίασε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Κώστας Δεληκώστας.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίζαμε με τον πρωταθλητή, η ομάδα μου είναι νέα και χρειάζεται ακόμα δουλειά. Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλός, κάποιοι παίκτες μας δεν ανταποκρίθηκαν. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια επιλογή ( Ντανιέλε Ρίτσι), ο οποίος είναι ο μέντορας μου.

Πριν ασχοληθώ με την προπονητική, με προσκάλεσε να είμαι μαζί του. Είναι ένας από τους κορυφαίους της ιστορίας του βόλεϊ, έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ με ομάδα φαβορί  αλλά και ως αουτσάιντερ.

Η επιτυχία των ανθρώπων του Ιταλικού βόλεϊ είναι ότι έχουν δανειστεί τα καλά στοιχεία από όλες τις σχολές βόλεϊ και δημιούργησαν την δική τους σχολή, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο και το σημαντικό είναι ότι είναι καλοί ακροατές. 

Όλοι οι παίκτες της ομάδας μου, τονίζουν την εργατικότητα μου ως προπονητή, όμως εγώ πιστεύω ότι ο Ρίτσι ακόμα και σε αυτή την ηλικία, είναι πιο εργατικός από εμένα και ακόμα είναι… ανοικτός στο να μαθαίνει και να εφαρμόζει νέα πράγματα. Εμείς έχουμε σαν ομάδα πρόβλημα, θα δουλέψουμε και θα δούμε εάν θα κάνουμε αλλαγές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.