1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2017 19:11

Η Πραγκαλούδη βράβευσε την Τοτσίδου (video)

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣΠ Κόρινθος, η πρώην διεθνής αθλήτρια και ζωντανός θρύλος του γυναικείου βόλεϊ, Ρούλα Πραγκαλούδη, βράβευσε την Σία Τοτσίδου, για την ανάδειξη της ως MVP της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

Δειτε το βίντεο της βράβευσης:

Media

Σχετικά άρθρα

  • Σία Τοτσίδου: «Μέσα από τις δυσκολίες ήρθαν οι επιτυχίες της Εθνικής»
    Καλεσμένη στην εκπομπή της Ε.Ο.ΠΕ. στο instagram ήταν η Σία Τοτσίδου. Η διεθνής ακραία του Ολυμπιακού, από τη Δράμα απ' όπου βρίσκεται, μίλησε για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague και θυμήθηκε στιγμές από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.
  • 'Επιασε λιμάνι η Σία Τοτσίδου
    Την απόκτηση της πολύπειρης ακραίας, Σίας Τοτσίδου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.Η 30 χρονη ( 1.78) διεθνής αθλήτρια που εχει αγωνιστεί σε Ερμή Δράμας, Ηρακλή, τρία χρόνια Πανναξιακό που ηταν και η «σημαία» της ομάδας, Ηλιούπολη και δύο φορές ΑΕΚ (δεν έχει πάρει τίτλο), αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις περυσινές νταμπλούχες με τα αγωνιστικά της προσόντα αλλά και την μεγάλη προσωπικότητα που διαθέτει.
  • «Ήταν δύσκολο το έργο μας, πάμε για την άνοδο»
    Ικανοποιήμενος από την προσπάθεια απεναντι στον Ολυμπιακό ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανώλης Αποστολογιωργάκης. Από την πλευρά της η ακραία της Ένωσης Σία Τοτσίδου τόνισε πως η ομάδα της πλέον κοιτάει τα πλέι οφ ανόδου της Pre League.
  • Γκ. Ναράνχο: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε τέλεια»
    Aρκετά ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της εθνικής γυναικών κόντρα στην Ιταλία, στην πρεμιέρα των Μεσογειακών αγώνων εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος σχολίασε :
  • Οι Σέρρες τιμούν τους θρύλους του φιλέ και θυμούνται τα πρώτα σερβίς πριν από 70 χρόνια! (φωτό, video)
    Οι μεγάλες δόξες του σερραϊκού βόλεϊ συναντιούνται το διήμερο στις Σέρρες στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Σερρών με ημερίδες, αγώνες επίδειξης βετεράνων ανδρών και γυναικών, πρώην διεθνών αθλητών και με πάνω από 150 βραβεύσεις των ανθρώπων του υπηρέτησαν το βόλεϊ στο νομό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.