1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2013 18:25

Μπακοδήμος: «Δεν κοιτάμε τα σενάρια αλλά μόνο την ομάδα μας»

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στην διαδικασία των πλέι άουτ. Πέρσι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία σε μονομαχίες με την ΕΑΠ και παρότι είχε βαθμολογικό μειονέκτημα. Ο Παναθηναϊκός στα 45 χρόνια της Α΄Εθνικής, της Α1 και της Volleyleague δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ.

 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει για το Αιγίνιο. Ο Γιώργος Μπακοδήμος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Νίκη, στο volleyleague.gr: «Ξεκινάει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό με στόχο την παραμονή. Ευελπιστούμε να πάνε καλά όλα και να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα μας και είμαστε καλά».

Για το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας και μάλιστα με την ομάδα που ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Κυψέλη ο Γιώργος Μπακοδήμος είπε: «Αυτό έχει τα υπέρ του και τα κατά του. Η Νίκη Αιγινίου είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή αλλά για μένα και τους παίκτες μου αυτό το ματς έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας και με τα υπόλοιπα τρία. Δεν κοιτάμε τα σενάρια αλλά μόνο την ομάδα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.