1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2013 18:21

Μέλκας: «Σεβασμός αλλά παραμονή»

Την πεποίθεση πως η ομάδα του πρέπει να δείξει σεβασμό στις ομάδες των Παναθηναϊκού και Ηρακλή αλλά οφείλει να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Λίγκας, ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας.

 

 «Βλέποντας ποιες ομάδες είναι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ζαλίζεσαι. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις Ηρακλή και Παναθηναϊκό πρέπει να δείχνεις σεβασμό για την ιστορία τους. Κι εμείς όμως θα παλέψουμε για την παραμονή μας. Ξέρουμε πως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ αλλά για να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να παλέψουμε πολύ και να αποδείξουμε πως είμαστε ικανοί και έχουμε θέση στην Α1. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας, τη διοίκηση και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας», τόνισε αρχικά ο έλληνας τεχνικός.

Για το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και θα είναι και αντίπαλοι στον πρώτο αγώνα πλέι άουτ ο Γιάννης Μέλκας είπε: «Θα ήταν διαφορετικά αν κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη την 22η αγωνιστική. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο 4ο σετ. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τα σερβίς του Παναθηναϊκού και κάναμε λάθη στην επίθεση. Κάναμε ατομικά λάθη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Μας βοηθάει που παίζουμε στην έδρα μας το πρώτο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας θέλουμε δύο νίκες στους τέσσερις αγώνες και η μία να είναι επί του Παναθηναϊκού».

Σχετικά άρθρα

  • Αμφίρροπη μονομαχία στο Αιγίνιο
    Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, η Νίκη Αιγινίου και ο Ηρακλής Χαλκίδας θα μονομαχήσουν στην πόλη της Πιερίας σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League Πάμε Στοίχημα.
  • Στην Πολωνία θα συνεχίσει ο Γκόρτσανιουκ
    Στην Πολωνία και στην Μπιγκοσντζ που βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζένια Γκορτσανιουκ.



  • Ντέρμπι «νεοφώτιστων» στο Αιγίνιο
    Στο Αιγίνιο θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκαν από την Α2.

  • Η Νίκη Αιγινίου μπλόκαρε τα όνειρα της Παναχαϊκής
    Με όπλο το σερβίς που απέφερε 9 άσσους και με 16 πόντους από μπλοκ η Νίκη Αιγινίου νίκησε την Παναχαϊκή με 3-1 σετ και πήρε πολύτιμο τρίποντο που την φέρνει στους 10 βαθμούς μαζί με τον Ηρακλή και την Κηφισιά.


  • Τηλεοπτική μονομαχία στο Αιγίνιο
    Το δεύτερο τηλεοπτικό ντέρμπι θα γίνει στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή. Η Νίκη προέρχεται από τη Νίκη στην Κηφισιά, ενώ οι πατρινοί αναζητούν την πρώτη τους νίκη (10/12, 17.00, ΕΡΤ-2, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δεληκωστίδης).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.